Sanjska lokacija v zalivu Makadi z očarljivim koralnim grebenom

Siva Golden Bay Makadi se nahaja na vzpetini na južnem koncu zaliva Makadi ob Rdečem morju v Egiptu, kar omogoča edinstven razgled na zaliv Makadi in bleščeče koralne grebene tik pod kristalno vodo Rdečega morja.

PO SVETU NAMIGI:

✓ Široka dolga peščena plaža

✓ Idealno za družine

✓ Hotspot za snorkljanje in potapljanje

LEGA: Hotel Siva Golden Bay Makadi očara s svojo osupljivo panoramsko lego s spektakularnim razgledom iz najvišjega hriba v zalivu Makadi Bay. Hotel se razteza ob široki, dolgi zasebni plaži in leži približno 32 km južno od Hurgade in približno 35 km od mednarodnega letališča Hurgada. V zalivu Sharm El Arab obiskovalce pričaka, eden izmed najlepših koralnih grebenov v zalivu Makadi Bay, ki velja za enega najbolj priljubljenih potapljaških območij v regiji.

OPREMA: Luksuzen in sodoben hotel s 4-nadstropno glavno zgradbo in 500 sobami. Hotel se ponaša s prostorno recepcijo in gostom nudi glavno restavracijo , 3 à la carte restavracije (orientalska, mehiška, italijanska –  še ne obratujejo) in različne bare. V zunanjem predelu lahko gostje koristijo glavni bazen, bazen za sprostitev (trenutno zaprt), bazen s tobogani in masažni bazen (trenutno zaprt). Ležalniki, podloge in senčniki so na plaži in ob bazenih na voljo brezplačno. Kopalne brisače so brezplačno pripravljene v sobi.

SOBE: Deluxe soba (DZX/EZX) je standardno opremljena s klimatsko napravo, telefonom, satelitsko televizijo, minibarom (z doplačilom), prho ali kadjo, WC-jem, sušilcem za lase in sefom. Standardne sobe (DZB/EZB) so enako opremljene, velike 48 m2 s pogledom na morje in se nahajajo v dvonadstropnih bungalovih.

ŠPORT IN ZABAVA: dnevni zabavni program, animacija, večerne predstave in živa glasba. Odbojka na mivki, namizni tenis.

WI-FI: brezplačen WI-FI v lobby-ju

• E-pošta možna, vendar brez velikih prilog

• Socialna omrežja brez medijskih predvajalnikov in video klicev

• Vse spletne igre, You Tube in druga podobna spletna mesta so blokirana

PRIPOROČILO! * Za nemoten prenos mobilnih podatkov in v izogib visokim stroškom, priporočamo nakup SIM kartice lokalnega egipčanskega operaterja (Vodafone ali Orange)

ALL INCLUSIVE: Hotel nudi all inclusive storitev s samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo, različnimi prigrizki ter lokalnimi brezalkoholnimi in alkoholnimi pijačami med 10. in 24. uro (postrežene v kozarcih).

HRANA IN PIJAČA: izbor ob zajtrku: bogata ponudba samopostrežnih jedi v glavni restavraciji Noha’s ark. Ponudba kosil: samopostrežni bife v glavni restavraciji in prigrizki na plaži. Večerja: ponudba samopostrežnih jedi v glavni restavraciji med 18.30 in 21. uro.

PODROBNEJŠE INFORMACIJE O ALL INCLUSIVE PROGRAMU, DELOVNEM ČASU BAROV IN RESTAVRACIJAH TER STORITVAH, KI SO NA VOLJO PROTI PLAČILU (NPR. SVEŽE STISNJENI SADNI SOKOVI, KAVNE SPECIALITETE, MINI BAR, SOBNA STREŽBA, LUNCH PAKET…), PREJMETE V KRAJU LETOVANJA. NEKATERE POSEBNE JEDI IN PIJAČA V A LA CARTE RESTAVRACIJAH Z DOPLAČILOM. VSE A LA CARTE RESTAVRACIJE S PREDHODNO REZERVACIJO.

HOTELIR SI PRIDRŽUJE PRAVICO DO SPREMEMB.

Leave a Reply

Your email address will not be published.