Počitnice v Egiptu vas vabijo: All Inclusicve ponudba že od 395€ naprej (Sharm El-Sheikh)

Iz Ljubljane ali Gradca se s čarterskimi leti lahko že od 27. marca naprej (z izjemo lockdowna) poleteli na številne sanjske destinacije! Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ. Spodaj vam predstavljamo ponudbe naših največjih organizatorjev potovanj. Eden izmed njih omogoča brezplačno rezervacijo ter spremembo ali odpoved rezervacije do 25 dni pred odhodom. Trenutno je za vstop v Egipt potreben negativen PCR test, katerega lahko za 30USD opravite tudi ob pristanku. V Sharmn El-Sheikh naj bi se leti začeli z 9. junijem, prosti termini v Hurgadi pa so na voljo čez spomladanske počitnice zaradi dodatnega čarterja.

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Kdaj: vsako soboto (dodatna mesta v soboto 25.4. ob 9. ter 17. uri)

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane (Gradca)

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do  razprodaje prostih mest

Za organizatorja ETI:

–         do 25 dni pred odhodom je možna brezplačna sprememba ali odpoved rezervacije

–         plačilo akontacije ni potrebno

–         plačilo potovanja 25 dni pred odhodom

–         možnost brezplačne spremembe počitnic, v kolikor potnik pred odhodom zboli za COVID-19 (ETI je potrebno obvestiti do 24 ur pred odhodom z ustreznim potrdilom. Počitnice lahko spremenijo vse osebe, ki so na rezervaciji s COVID pozitivno osebo.)

–         v kolikor je potovanje odpovedano s strani organizatorja, se vplačan znesek vrne v roku 14 dni

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane (Gradca) z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (največkrat All Inclusive). Možne so tudi počitnice za 14 dni. Vizuma se za pristanek ne potrebuje vsaj do 1. maja.

Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ.

SAMO LET:

Možna je rezervacija samo leta (Flight Only) v Hurgado z vključeno Check prtljago do 20kg (in ročno do 5kg).

Cena povratnega leta je 399€ na osebo (z izjemo terminov 24.4. za en teden, ko je cena 599€ ter 23.10. za en teden in 28.10. za en ali dva tedna – v teh terminih je cena povratnega leta 655€). V primeru nakupa Flight Only je možna rezervacija tudi hotela Fort Arabesque Resort, Spa & Villas v priljubljenem Makadi Bayu ali pa kateri drug hotel.

Cena Flight only čez spomladanske počitnice (25.4. – 2.5.) je 599€.

DODATNI ČARTERJI ČEZ SPOMLADANSKE POČITNICE (spremenjeni termin 24.4. – 1.5.):

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Odhod bo v soboto ob 9. uri zjutraj, prihod domov na naslednjo soboto ob 11.30 dopoldne.

INFORMATIVNO REZERVACIJO BREZ OBVEZNOSTI LAHKO OPRAVITE TUDI SAMI – TUKAJ

(v iskalniku lahko spremenite število oseb, starost otrok)

PONUDBA ZA DRUŽINE:

Za opis hotela kliknite na Prikaži ponudbo, nato pa na Opis ponudbe

Več ponudbe (na strani 2, 3 …)

PONUDBA ZA DVE OSEBI:

(zapisane cene so na odraslo osebo ob odhodu dveh oseb. Kliknite na sliko za ponudbe, v iskalniku lahko spremenite število oseb, starost otrok)

Za opis hotela kliknite na Prikaži ponudbo, nato pa na Opis ponudbe

Stran 1:


Stran 2:

Stran 3:

Stran 4:

Za opis hotela kliknite na Prikaži ponudbo, nato pa na Opis ponudbe

PONUDBA 1:

(kliknite na sliko za razširitev, cene veljajo na osebo. Za družine z dvema otrokoma so na voljo le hoteli, ki imajo cene tudi v desnem stolpcu.

PONUDBA 2:

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte tudi, če želite izvedeti več o hotelih.

EGIPT*:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb / All Inclusive – razen, če ne piše drugače)

Kliknite na sliko za opis hotela (stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ali 10) ter informativno rezervacijo ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljete povpraševanje.

Tukaj so prikazane cene za najcenejši termin. Za točne cene si kliknite na sliko in nato v iskalniku spremenite datum. Lahko spremenite tudi število oseb ali odhodno letališče (recimo Gradec). V kolikor vam ob kliku na izbrani hotel napiše “Ojoj, žal nam je. Izbrani paket ni na voljo” to pomeni, da ponudba ni (več) na voljo in poglejte za druge hotele kot alternativo.

Stran 1:

Stran 2:

Stran 3:

Stran 4:

Stran 5:

Stran 6:

Stran 7:

Stran 8:

Stran 9:

Stran 10:

Kliknite na sliko za opis hotela (stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ali 10) ter informativno rezervacijo ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljete povpraševanje.

V kolikor vam ob kliku na izbrani hotel napiše “Ojoj, žal nam je. Izbrani paket ni na voljo” to pomeni, da ponudba ni (več) na voljo in poglejte za druge hotele kot alternativo.

*zapisane cene se lahko spremenijo. Cene so različne glede na termin potovanja (prikazane so najnižje cene).

Okvirni cenik enega izmed organizatorjev za lete z Brnika in Gradca v Hurgado ter Sharm El-Sheikh za organizatorja ETI** (za ostale hotele in destinacije nam lahko pišete na rezervacije@posvetu.si:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb iz Ljubljane in Gradca / različni tipi prehrane, največkrat All Inclusive)

LJUBLJANA – HURGADA (kliknite na sliko za povečavo)

(edit: leti ob četrtkih še niso zagotovljeni)

LJUBLJANA – SHARM EL-SHEIKH in GRADEC – HURGADA (kliknite na sliko za povečavo)

(edit: leti v Sharm El-Sheikh naj bi se pričeli z 9. junijem)

**cene se lahko zaradi zasedenosti sob povišajo ali pa nekatere nastanitve niso več na voljo, cene v teh tabelah služijo zgolj za informacijo (veljajo na dan 25.2.2021)

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb iz Ljubljane / različni tipi prehrane, največkrat All Inclusive)

Kliknite na sliko za opis hotela. Cene spodaj so okvirne in veljajo za najvišji termin (cene za določeni termin so na voljo v tabelah zgoraj) Za več ponudbe ter vprašanja nam pišite na rezervacije@posvetu.si. Informativno rezervacijo pri nekaterih organizatorjih lahko opravite TUKAJ. Zapisane cene so zgolj informativne!

Lahko nam pošljete povpraševanjeali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Informativno rezervacijo pri nekaterih organizatorjih lahko opravite TUKAJ. Možni so tudi odhodi iz Gradca.

DELNA MAPA EGIPTA:


Sharm El-Sheikh bi lahko prevedli tudi v Šejkov zaliv. To je turistično mesto v distriktu Južni Sinaj na jugu polotoka Sinaj. Sodi med najbolj priljubljena letovišča ob Rdečem morju v Egiptu, samo mesto pa je povsem usmerjeno v turizem. Številni mednarodni hotelski kompleksi, restavracije, trgi, diskoteke, golf igrišča in mnogo več vabijo turiste na sanjske počitnice. Sharm El-Sheikh je središče za potapljanje v Akabskem zalivu. Zlasti so priljubljeni številni koralni grebeni, predvsem zaradi kakovosti vode in dejstva, da je skozi celo leto prijetno toplo.

Hurgada je eno glavnih turističnih središč v državi, ki se nahaja na obali Rdečega morja. Med turisti je popularna zaradi čudovite pokrajine, celoletnega suhega in zmernega podnebja ter dolgih naravnih plaž. Njene vode so večino leta bistre in mirne ter so postale priljubljene pri različnih vodnih športih, zlasti rekreacijskem potapljanju in potapljanju z masko. Priljubljena so potapljaška mesta okoli otokov Abu Ramada, Fanadir, Giftun Kebir in Giftun Soraya. Turisti obiščejo tudi razbitine ladij, kot sta El Mina ali Rosalie Moller. Za vas smo obiskali nekatere hotele v Hurgadi ter jih primerjali med seboj.

Makadi Bay je letoviško mesto v Egiptu. Nahaja se približno 30 kilometrov južno od Hurgade ob Rdečem morju. Letovišče je obdano z egiptovsko vzhodno puščavo, priljubljeni turistični zaliv pa je znan po svojih peščenih plažah in kristalno čisti vodi. Za vas smo obiskali nekatere hotele v Makadi Bayu ter jih primerjali med seboj.

Port Ghalib je letoviško mesto na južnem delu egiptovske obale Rdečega morja. Letališče Marsa Alam je v bližini letovišča in leži približno 60 km severno od mesta Marsa Alam ter 75 km južno od mesta El Quseir. Letovišče je namensko zgrajeno naselje, postavljeno okoli marine in vsebuje več velikih integriranih letovišč, ki so večinoma namenjena evropskim turistom in so močno usmerjena v vodne športe. Deskanje in potapljanje sta tukaj zelo priljubljena. Letovišče je veliko tišje od tistih severneje, kot sta Hurgada in Sharm el-Sheikh, zato so koralni grebeni deležni manj prometa ter posledično v boljšem stanju. Za vas smo obiskali nekatere hotele v Port Ghalibu ter jih primerjali med seboj.

Doplačilo na destinaciji:

  • samo za izlete v primeru vašega interesa ter za PCR teste, v kolikor jih boste opravili v Egiptu. Vljudno je tudi puščati napitnino.

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

TRENUTNO VELJAVNI POGOJI VSTOPA V EGIPT*:

Od 1. septembra 2020 morajo vsi potniki, ki prispejo v Egipt, predložiti negativno potrdilo o rezultatu PCR testa za COVID-19, opravljeno v državi izvora, ki ni starejše od 72 ur.

Test za prisotnost virusa SARS-CoV-2 mora biti opravljen po metodi PCR pri ustrezni in verodostojni organizaciji, rezultat mora biti v angleščini.

Otroci do 5,99 let testa ne potrebujejo.

Samo potniki, ki prispejo na letališča  v Sharm El-Sheikh, Tabo, Hurgado in Marsa Alam lahko PCR test opravijo ob prihodu na eno od omenjenih letališč (test opravi predstavnik egiptovskega Ministrstva za zdravje, cena 30 USD).

Potniki lahko takoj po opravljenem PCR testu zapustijo letališče in se odpravijo v rezerviran hotel. Hoteli bodo za goste, ki so pozitivni na COVID-19 omogočili karanteno v ločenih sobah in krijejo vse stroške nastanitve, hrane in brezalkoholnih pijač do njihovega odhoda.

TRENUTNO VELJAVNI POGOJI POVRATKA V SLOVENIJO*:

Osebo, ki prihaja iz države na rdečem seznamu, se zaradi morebitne okužbe z virusom SARS-CoV-2 napoti v karanteno za deset (10) dni.

Oseba pa v karanteno ne bo napotena, če ob prehodu meje predloži:

  1. negativni rezultat PCR testa na virus SARS-CoV-2, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa in je opravljen v državi članici Evropske unije ali schengenskega območja, Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske ali Združenih državah Amerike,
  2. potrdilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od 21 dni, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev ali
  3. dokazilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazuje, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca COMIRNATY Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni ali cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna najmanj 14 dni oziroma od prejema prvega odmerka cepiva proizvajalca COVID-19 Vaccine AstraZeneca najmanj 21 dni.

Izjeme brez karantene in negativnega testa PCR   

  • otroku, ki še ni dopolnil 15 let in prehaja mejo skupaj z ožjim družinskim članom, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop v Republiko Slovenijo;

DODATNE INFORMACIJE GLEDE TESTIRANJA*:

V kolikor bi PCR test delali ob pristanku v Egiptu in ste pozitivni, greste v hotel ter ostanete v sobah do preklica karantene. Doplačate le za prestavitev datuma leta (cca. 50€). Enako je tudi ob povratku (če bi spet veljali pogoji, da je možen PCR test v Egiptu ob povratku v Slovenijo). V kolikor ste pozitivni en dan pred odhodom iz Egipta, ste zopet napoteni v hotel, kjer dodatnih stroškov s hotelov nimate, seveda pa ostanete v sobah do konca karantene in spet doplačate cca. 50€ za prestavitev letalske karte. Predstavnik na kraju samem sporoči, kje točke za testiranje nahajajo in vam uredi tudi prevoz (za doplačilo), v kolikor pa je v posameznem hotelu dovolj interesa, se bo test lahko naredilo kar v hotelu. Testiranje (PCR) priporočamo že pred odhodom v Egipt v Sloveniji, saj se tako lahko izognemo marsikaterim morebitnim nevšečnostim. Cene za PCR test se v Sloveniji pričenjajo pri 60€.

*pogoji se lahko spremenijo, zato nas o aktualnih pogojih povprašajte ali pa se pozanimajte pri pristojnih institucijah

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Informativno rezervacijo pri nekaterih organizatorjih lahko opravite TUKAJ.

Vsa ponudba:

Super paketna ponudba za leto 2021 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, …

Samostojna ponudba hotelov v Egiptu:

All Inclusive hoteli s petimi zvezdicami v Hurgadi in Sharm El-Sheikhu že od 165€ dalje!

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Za vas smo primerjali hotele v Egiptu:

Primerjali smo hotele v Egiptu (Hurgada, Makadi Bay, Port Ghalib)

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas tudi za dopustovanje na Jadranu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.