Hurgada / Sharm El-Sheikh / Port Ghalib / Makadi Bay

Iz Ljubljane ali Gradca boste z direktnimi čarterskimi leti lahko od konca aprila poleteli na številne sanjske destinacije! Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.siSpodaj vam predstavljamo ponudbe dveh naših največjih organizatorjev potovanj. Eden izmed njih omogoča brezplačno spremembo ali odpoved rezervacije do 30 dni pred odhodom ter brez doplačila za enoposteljno sobo med 1. julijem in 15. septembrom. Trenutno je za vstop v Egipt potreben negativen PCR test.

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Kdaj: Od 24.4.2021 – 6.11.2021 (za zgodnejše termine nas kontaktirajte na rezervacije@posvetu.si)

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane (Gradca)

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije*: do  razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane (Gradca) z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (največkrat All Inclusive). Možne so tudi počitnice za 14 dni.

Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ.

EGIPT**:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb iz Ljubljane / različni tipi prehrane)

Kliknite na sliko za opis hotela. Za več ponudbe ter vprašanja nam pišite na rezervacije@posvetu.si. Informatuvno rezervacijo lahko opravite TUKAJ.*zapisane cene se lahko spremenijo. Cene so različne glede na termin potovanja (prikazane so najnižje cene).

Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišite na rezervacije@posvetu.si. Možni so tudi odhodi iz Gradca.

Okvirni cenik enega izmed organizatorjev za lete z Brnika in Gradca v Hurgado ter Sharm El-Sheikh* (za ostale hotele in destinacije nam lahko pišete na rezervacije@posvetu.si:


*cene se lahko zaradi zasedenosti sob povišajo ali pa nekatere nastanitve niso več na voljo

DELNA MAPA EGIPTA:


Sharm El-Sheikh bi lahko prevedli tudi v Šejkov zaliv. To je turistično mesto v distriktu Južni Sinaj na jugu polotoka Sinaj. Sodi med najbolj priljubljena letovišča ob Rdečem morju v Egiptu, samo mesto pa je povsem usmerjeno v turizem. Številni mednarodni hotelski kompleksi, restavracije, trgi, diskoteke, golf igrišča in mnogo več vabijo turiste na sanjske počitnice. Sharm El-Sheikh je središče za potapljanje v Akabskem zalivu. Zlasti so priljubljeni številni koralni grebeni, predvsem zaradi kakovosti vode in dejstva, da je skozi celo leto prijetno toplo.

Hurgada je eno glavnih turističnih središč v državi, ki se nahaja na obali Rdečega morja. Med turisti je popularna zaradi čudovite pokrajine, celoletnega suhega in zmernega podnebja ter dolgih naravnih plaž. Njene vode so večino leta bistre in mirne ter so postale priljubljene pri različnih vodnih športih, zlasti rekreacijskem potapljanju in potapljanju z masko. Priljubljena so potapljaška mesta okoli otokov Abu Ramada, Fanadir, Giftun Kebir in Giftun Soraya. Turisti obiščejo tudi razbitine ladij, kot sta El Mina ali Rosalie Moller. Za vas smo obiskali nekatere hotele v Hurgadi ter jih primerjali med seboj.

Makadi Bay je letoviško mesto v Egiptu. Nahaja se približno 30 kilometrov južno od Hurgade ob Rdečem morju. Letovišče je obdano z egiptovsko vzhodno puščavo, priljubljeni turistični zaliv pa je znan po svojih peščenih plažah in kristalno čisti vodi. Za vas smo obiskali nekatere hotele v Makadi Bayu ter jih primerjali med seboj.

Port Ghalib je letoviško mesto na južnem delu egiptovske obale Rdečega morja. Letališče Marsa Alam je v bližini letovišča in leži približno 60 km severno od mesta Marsa Alam ter 75 km južno od mesta El Quseir. Letovišče je namensko zgrajeno naselje, postavljeno okoli marine in vsebuje več velikih integriranih letovišč, ki so večinoma namenjena evropskim turistom in so močno usmerjena v vodne športe. Deskanje in potapljanje sta tukaj zelo priljubljena. Letovišče je veliko tišje od tistih severneje, kot sta Hurgada in Sharm el-Sheikh, zato so koralni grebeni deležni manj prometa ter posledično v boljšem stanju. Za vas smo obiskali nekatere hotele v Port Ghalibu ter jih primerjali med seboj.

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt.

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Informatuvno rezervacijo lahko opravite TUKAJ. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas tudi za dopustovanje na Jadranu!

Vsa ponudba:

Super First Minute paketna ponudba za leto 2021 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, …

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Za vas smo primerjali hotele v Egiptu:

Primerjali smo hotele v Egiptu (Hurgada, Makadi Bay, Port Ghalib)

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas tudi za dopustovanje na Jadranu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.