Paketne All Inclusive počitnice v Egiptu z Brnika: Hurgada od 448€, Makadi Bay od 496€ (miren zaliv s koralnim grebenom 30 kilometrov južno od Hurgade), Sharm od 507€. Na voljo tudi paketi z bližnjih letališč do Hurgade ter v Marsa Alam iz Münchna ter Dunaja!

Iz Ljubljane, Salzburga Gradca, Dunaja in Münchna lahko poletite v Hurgado (in bližnjo okolico) po zelo nizkih cenah! Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Spodaj vam predstavljamo ponudbe naših največjih organizatorjev potovanj. V Marsa Alam se (vsaj trenutno) z Brnika ne leti (možni so odhodi iz bavarske prestolnice ter Dunaja), enako je z dopustovanjem v letovišču Sharm El-Sheikh – leti z Brnika so se ponovno pričeli spomladi ali poleti 2024. Če bi želeli na snorklanje z Brnika so super varianta počitnice v Makadi Bayu v bližini Hurgade. Še ugodnejša je (lahko) Last Minute ponudba. Po zares super cenah so na voljo tudi paketi čez zimske počitnice, za rezervacijo po najboljših cenah pa je potrebno pohiteti! Povprašajte nas tudi o kombinirani ponudbi 7 dni križarjenja + 7 dni All Inclusive hotela oziroma samostojno 7 dni križarjenja! Egipt je odprt za turizem brez kakršnihkoli vstopnih posebnostih. Za vstop v Egipt se tako potrebuje samo še vsaj 6 mesecev veljavni potni list (in vizum, ki pa se lahko dobi ob pristanku na letališču v Hurghadi; z izjemo Sharma, kjer do 14 dni vizum ni potreben).

Evropsko turistično zavarovanje (zdravstveno / riziko odpovedi)

Kdaj: vsak teden za vikend iz Ljubljane (v poletni sezoni tudi med tednom), različno iz drugih letališč

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane (Gradca, Dunaja, Salzburga in Münchna)

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane (ali drugih letališč) z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. Na destinaciji bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije (za lete z Brnika). V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (največkrat All Inclusive). Z Brnika so možne tudi počitnice za 14 dni (za Hurgado v poletni sezoni tudi za 10 oziroma 11 dni), z Dunaja ali Munchna pa tudi za 5, 8 … dni.

>>> Preverite LAST MINUTE PONUDBO <<<

✉️ rezervacije@posvetu.si
☎️ 00386 64 247 026

>>> Preverite PONUDBO ČEZ ZIMSKE POČITNICE <<<

>>> Preverite PONUDBO KRIŽARJENJA <<<

Za ponudbo nam pišite na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljeti povpraševanje.


SAMO LET: Možna je rezervacija samo leta (Flight Only) v Hurgado z vključeno Check prtljago do 20kg (in ročno do 5kg).

Za ponudbo nam pišite na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljite povpraševanje. V primeru nakupa Flight Only je možna rezervacija tudi hotela preko naših sistemov (cenejše, kot na ostalih booking sistemih)

EGIPT*:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb / All Inclusive – razen, če ne piše drugače – HP oz. polpenzion)

Vse cene so informativne. Veljajo aktualne cene v rezervacijskih sistemih. Razpoložljivost ali cena se lahko spremeni.

Tukaj so prikazane cene za najcenejši termin. Za točne cene nam pišite na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljite povpraševanje..

PONUDBA IZ LJUBLJANE (Hurgada in okolica)*:

*Najugodnejše cene za termine z odhodom 17.12. in 14.1. (odvisno tudi od hotela), zelo ugodno tudi z odhodom 21. in 28.1., 10.12. …


itd.

Pišite nam na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljete povpraševanje. Vse cene so informativne. Veljajo aktualne cene v rezervacijskih sistemih. Razpoložljivost ali cena se lahko spremeni.

PONUDBA IZ GRADCA (Hurgada in okolica)*:

Pišite nam na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljete povpraševanje. Vse cene so informativne. Veljajo aktualne cene v rezervacijskih sistemih. Razpoložljivost ali cena se lahko spremeni.

PONUDBA Z DUNAJA (Hurgada in okolica)*:

Pišite nam na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljete povpraševanje. Vse cene so informativne. Veljajo aktualne cene v rezervacijskih sistemih. Razpoložljivost ali cena se lahko spremeni.

PONUDBA Z DUNAJA (Marsa Alam z okolico)*:

Pišite nam na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljete povpraševanje. Vse cene so informativne. Veljajo aktualne cene v rezervacijskih sistemih. Razpoložljivost ali cena se lahko spremeni.

PONUDBA IZ MUNCHNA (Marsa Alam z okolico)*:

Pišite nam na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljete povpraševanje. Vse cene so informativne. Veljajo aktualne cene v rezervacijskih sistemih. Razpoložljivost ali cena se lahko spremeni.

*pri nekaterih organizatorjih je možno še doplačilo goriva (oziroma ni še vključeno v to ceno): Glede na trenutno situacijo izjemnega dviga cen goriva bo morda ob končnem plačilu aranžmaja potrebno obračunati tudi doplačilo za gorivo, ki bo odvisno od višine cene goriva v času obvestila potniku o višini doplačila. Navedeno doplačilo je sestavni del aranžmaja, o njem so potniki obveščeni najkasneje 20 dni pred pričetkom aranžmaja.

Informativna tabela cen enega izmed organizatorjev:

Trenutno ni na voljo. Pišite nam na rezervacije@posvetu.si

DELNA MAPA EGIPTA:


Hurgada je eno glavnih turističnih središč v državi, ki se nahaja na obali Rdečega morja. Med turisti je popularna zaradi čudovite pokrajine, celoletnega suhega in zmernega podnebja ter dolgih naravnih plaž. Njene vode so večino leta bistre in mirne ter so postale priljubljene pri različnih vodnih športih, zlasti rekreacijskem potapljanju in potapljanju z masko. Priljubljena so potapljaška mesta okoli otokov Abu Ramada, Fanadir, Giftun Kebir in Giftun Soraya. Turisti obiščejo tudi razbitine ladij, kot sta El Mina ali Rosalie Moller. Za vas smo obiskali nekatere hotele v Hurgadi ter jih primerjali med seboj.

Makadi Bay je letoviško mesto v Egiptu. Nahaja se približno 30 kilometrov južno od Hurgade ob Rdečem morju. Letovišče je obdano z egiptovsko vzhodno puščavo, priljubljeni turistični zaliv pa je znan po svojih peščenih plažah in kristalno čisti vodi. Za vas smo obiskali nekatere hotele v Makadi Bayu ter jih primerjali med seboj.

Port Ghalib je letoviško mesto na južnem delu egiptovske obale Rdečega morja. Letališče Marsa Alam je v bližini letovišča in leži približno 60 km severno od mesta Marsa Alam ter 75 km južno od mesta El Quseir. Letovišče je namensko zgrajeno naselje, postavljeno okoli marine in vsebuje več velikih integriranih letovišč, ki so večinoma namenjena evropskim turistom in so močno usmerjena v vodne športe. Deskanje in potapljanje sta tukaj zelo priljubljena. Letovišče je veliko tišje od tistih severneje, kot sta Hurgada in Sharm el-Sheikh, zato so koralni grebeni deležni manj prometa ter posledično v boljšem stanju. Za vas smo obiskali nekatere hotele v Port Ghalibu ter jih primerjali med seboj. (čarterjev z Brnika v letu 2022 zaenkrat ne bo)

Sharm El-Sheikh bi lahko prevedli tudi v Šejkov zaliv. To je turistično mesto v distriktu Južni Sinaj na jugu polotoka Sinaj. Sodi med najbolj priljubljena letovišča ob Rdečem morju v Egiptu, samo mesto pa je povsem usmerjeno v turizem. Številni mednarodni hotelski kompleksi, restavracije, trgi, diskoteke, golf igrišča in mnogo več vabijo turiste na sanjske počitnice. Sharm El-Sheikh je središče za potapljanje v Akabskem zalivu. Zlasti so priljubljeni številni koralni grebeni, predvsem zaradi kakovosti vode in dejstva, da je skozi celo leto prijetno toplo. Za tiste, ki želijo obilo dogajanja in zabave zunaj hotelske ponudbe, je predel Naama Bay najboljša izbira. Številne restavracije, bari, igralnice, nočni klubi in diskoteke nudijo obilo možnosti za zabavo. Na očarljivi dolgi peščeni plaži so potapljaški centri in bogata ponudba vodnih športov. Old Market ali stara tržnica je raj za vse željne nakupovanja. Številne stojnice in trgovinice z raznovrstno ponudbo izžarevajo tipično vzdušje, ki vabi k barantanju in pohajkovanju po starem mestnem jedru. S svojo lego pa navdušuje zaliv Shark’s bay. Fina peščena plaža, osupljiv koralni greben, urejen botanični vrt in igrišče za golf »Jolie Ville« privabljajo številne zahtevne turiste. V tem predelu so hoteli dvignjeni nad obalo in nudijo čudovit razgled na Rdeče morje. Potniki v Sharm el Sheikhu prejmejo >>Sinai only<< vizum, ki je brezplačen za območje Sharma in velja za potovanja dolga 1-2 tedna.

Doplačilo na destinaciji:

  • viza ob prihodu na letališče, vljudno je tudi puščati napitnino. Doplačilo za morebitne izlete.

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

TRENUTNO VELJAVNI POGOJI VSTOPA V EGIPT*

Brez omejitev (trenutno)*

* pred odhodom preverite podatke (oziroma si dobro preberite obvestilo o odhodu)

TRENUTNI POGOJI POVRATKA V SLOVENIJO* 

Vse informacije dobite TUKAJ.

TRENUTNI POGOJI VSTOPA V CELOTNO EU* 

Vse informacije dobite TUKAJ.

IZPOLNJEVANJE OBRAZCA ZA SLEDENJE LETALSKIH POTNIKOV pri povratku iz Egipta:

Trenutno ni potrebno*

*pogoji se lahko spremenijo, zato nas o aktualnih pogojih povprašajte ali pa se pozanimajte pri pristojnih institucijah

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišite na rezervacije@posvetu.si

Preberite še:

All Inclusive Egipt že od 609€ čez zimske počitnice (z Brnika)

Sharm že od 507€ z Brnika (7x All Inclusive)

Egipt: Hurgada, križarjenje po Nilu in Kairo (piramide)

Zavarovanje (zdravstvenom riziko odpovedi):

Varno na poti: riziko odpovedi in zdravstveno zavarovanje

Za vas smo primerjali hotele v Egiptu:

Primerjali smo hotele v Egiptu (Hurgada, Makadi Bay, Port Ghalib)

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas tudi za dopustovanje na Jadranu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.