Sanjate o sanjskem potovanju na rajske Sejšele?

Dopolnjeno 17.8. ob 12:00: žal akcijske cene niso več na voljo :(, letalske karte so tako na voljo po običajni ceni, okoli 200€ na osebo dražje

V sklopu trenutne akcije letalske družbe Turkish Airlines imate izjemno priložnost, da si sanje tudi uresničite! V turistični agenciji Po svetu vam do konca meseca ponujamo organizacijo individualnega potovanja na to otočje za le 100€ (do 3 osebe, vsaka nadaljnja oseba 20€) + dejanski stroški!

Cene letalskih kart z vključeno oddano prtljago 2x23kg z letalsko družbo Turkish Airlines z le enim kratkim prestopom v vsako smer:

  • iz Ljubljane od 494€ naprej
  • iz Benetk od 414€
  • iz Milana od 317€

Ure letov in prestopanj so izjemno ugodni, iz Ljubljane ste na Sejšeli (in nazaj) že v eni noči (dobrih 12h):

Leti po teh cenah so na voljo v nekaterih terminih od decembra 2022 do 31.3.2023, čez novo leto so cene višje. Akcija letalskih kart velja od danes, 17.8.2022, tako da je trenutno število prostih terminov še precejšnje, se pa bo sčasoma zagotovo zmanjševalo, sploh v času počitnic in podobnih bolj iskanih terminih

Za polno doživetje Sejšelov (obisk vseh treh glavnih otokov) priporočamo med 10-16 dni, če imate na voljo manj časa priporočamo, da se enega od otokov izpusti.

Cene nočitev se gibljejo od nekje 100€ na noč naprej (na sobo), odvisno od nivoja storitve, lokacije in vključene prehrane. Med otoki vozijo hidrogliserji, iz največjega otoka Mahe na drugi največji otok Praslin pa lahko le nekaj dražje potujete tudi z majhnim letalom z izjemnim razgledom (zelo priporočamo)! Po dveh največjih otokih lahko potujete z najetim avtom ali z dobro razvejanim javnim prevozom, po manjšem La Digue pa je prevoz možen z kolesi, ki jih lahko najamete na skoraj vsakem koraku.

Za konkretno ponudbo prosim pošljite email na rezervacije@posvetu.si, v katerem navedite število potnikov in željen okviren termin potovanja ter še druge informacije, ki nam lahko pomagajo k pripravi najboljših počitnic po vašem okusu!
Preberite še več informacij o potovanju po Sejšelih iz naših osebnih izkušenj in izkušenj naših zunanjih sodelavcev (klik na članek za razširitev):

Potovanje na Sejšele – otoka Praslin in LaDigue

Maldivi ali Sejšeli – primerjava destinacij

Sejšeli – z otrokoma, nahrbtnikom in brez all-inclusive hotelov

Sejšeli – La Digue

Sejšeli – Mahe

Sejšeli – Praslin

Penzion Amitie Chalets na otoku Praslin – nočitve na Sejšelih

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.