Super ugodni leti v obmorsko mesto Tivat ali Podgorico!

Privoščite si enkraten oddih v Črni gori. Na voljo je direktni let v Podgorico, oziroma v mesto Tivat ob Jadranskem morju. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.siSpodaj vam predstavljamo ponudbe slovenskih organizatorjev potovanj.

Evropsko turistično zavarovanje (zdravstveno / riziko odpovedi)

Kdaj: večkrat na teden

Prevoznik: različni

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: v paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev v hotelu z različnimi tipi prehrane. Možne so tudi počitnice za 2, 5, 9, 12, 14 … dni.

Prevoz iz letališča do hotela (in nazaj): lahko vam pomagamo pri najemu avtomobila, možno pa je doplačilo za prevoz iz hotela do namestitve, in sicer od 25-60€ po osebi (odvisno od hotela) za povratni prevoz. Ob povpraševanju nam sporočite, če bi rezervirali tudi prevoz.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas o namestitvah in podali vam bomo več informacij.

SAMO PREVOZ:

Že od 269€ naprej za povratno karto z vključeno ročno in oddano prtljago!

V primeru nakupa Flight Only, vam lahko v naših sistemih poiščemo hotele po še boljših cenah, kot na raznih spletnih iskalnikih in rezervacijskih sistemih.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas o namestitvah in podali vam bomo več informacij.

PAKETNA PONUDBA*:

Cene paketov na osebo za najugodnejši termin* (najugodnejše v septembru in juniju; veljajo aktualne cene v naših rezervacijskih sistemih):

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb / različni tipi prehrane, UF = nočitev z zajtrkom, HP = polpenzion, AI = All Inclusive)

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas o namestitvah in podali vam bomo več informacij.

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/object (za nekatere namestitve se to poravna že ob rezervaciji). Višina turistične takse je različna glede na starost in znaša: 0,50€/otroka do 12 let/dan, 1,00€/otroka od 12-18 let/dan, 1,50€/odraslega/dan.

(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Druga morebitna doplačila / info:

Pri nekaterih organizatorjih je možno še doplačilo goriva (oziroma ni še vključeno v to ceno): Glede na trenutno situacijo izjemnega dviga cen goriva bo morda ob končnem plačilu aranžmaja potrebno obračunati tudi doplačilo za gorivo, ki bo odvisno od višine cene goriva v času obvestila potniku o višini doplačila. Navedeno doplačilo je sestavni del aranžmaja, o njem so potniki obveščeni najkasneje 20 dni pred pričetkom aranžmaja.

Nekatere ponudbe so morda na povpraševanje, kar pomeni, da moramo pred potrditvijo rezervacijo razpoložljivost še preveriti pri organizatorjih oziroma hotelirjih.

Vsa ponudba:

Zakintos že od 569€ z Brnika: let + 7 nočitev z zajtrkom v hotelu s 4*

Evropsko turistično zavarovanje:

Varno na poti: riziko odpovedi in zdravstveno zavarovanje

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

Leave a Reply

Your email address will not be published.