Vsako nedeljo čarterski leti v obmorsko mesto Tivat!

Od 27. junija dalje si lahko privoščite oddih v Črni gori. Na voljo je čarterski prevoz v mesto Tivat ob Jadranskem morju ali pa paketna ponudba, ki se pričenja že pri 399€ na osebo (7x polpenzion v Budvi). Na voljo je tudi pestra ponudba potovanj ter hotelskih namestitev (z lastnim prevozom). Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si, na voljo pa so tudi čarterji na druge zanimive destinacije.

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Kdaj: vsako nedeljo od 27. junija naprej

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane 

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. V osnovni ceni so vključen 3 nočitve v hotelu z različnimi tipi prehrane.

SAMO PREVOZ:

Od 199€ na osebo (vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage). Možne so povratne povezave za 7 oziroma 14 dni. Za točne cene v vašem željenem terminu nam pišete na rezervacije@posvetu.si ali oddate povpraševanjeV primeru nakupa Flight Only, vam lahko v naših sistemih poiščemo hotele po še bolčjših cenah, kot na raznih spletnih iskalnikih in rezervacijskih sistemih.

PAKETNA PONUDBA:

(cena na osebo za 8 dni oziroma 7 nočitev – ob odhodu dveh oseb / čarterski let z Brnika z vključeno prtljago, prevoz do namestitve, namestitev – polpenzion ali kateri drugi tip prehrane)

Zapisana cena je cena, ki velja za najcenejše termine. Več namestitev bo dodanih kmalu. V iskalniku lahko spreminjate datume, število oseb … Za več informacij o hotelih kliknite na “Prikaži ponudno”, nato pa na “Opis ponudbe”. Za vprašanja in rezervacijo nam pišete na rezervacije@posvetu.si ali oddate povpraševanje. Informativno rezervacijo lahko napravite TUKAJ.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si za več informacij o hotelih ter rezervacijo.

PONUDBA POTOVANJ:

(cena na osebo za 4-8 dni – ob odhodu dveh oseb)

Zapisana cena je cena, ki velja za najcenejše termine. Za več informacij o hotelih kliknite na “Prikaži ponudno”, nato pa na “Opis ponudbe”. Za vprašanja in rezervacijo nam pišete na rezervacije@posvetu.si ali oddate povpraševanje. Informativno rezervacijo lahko napravite TUKAJ.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si za več informacij o hotelih ter rezervacijo.

PONUDBA HOTELOV čez celotno sezono:

(cena na osebo za 8 dni oziroma 7 nočitev – ob odhodu dveh oseb / namestitev – polpenzion ali kateri drugi tip prehrane)

Zapisana cena je cena, ki velja za najcenejše termine. V iskalniku lahko spreminjate datume, število oseb … Za več informacij o hotelih kliknite na “Prikaži ponudno”, nato pa na “Opis ponudbe”. Za vprašanja in rezervacijo nam pišete na rezervacije@posvetu.si ali oddate povpraševanje. Informativno rezervacijo lahko napravite TUKAJ.


Več (stran 2, 3 …)

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si za več informacij o hotelih ter rezervacijo. Informativno rezervacijo lahko napravite TUKAJ.

POGOJI ZA VSTOP V ČRNO GORO*:
Povezava (v angleščini)
POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO*:

V kolikor bo Črna gora na našem rdečem seznamu, se vse osebe zaradi morebitne okužbe z virusom SARS-CoV-2 napoti v karanteno za deset dni.

Oseba pa v karanteno ne bo napotena, če ob prehodu meje predloži:

  1. dokazilo o negativnem rezultatu PCR testa na virus SARS-CoV-2, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa, če je izdano v državi članici Evropske unije ali schengenskega območja, Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske, Združenih državah Amerike, Avstraliji, Novi Zelandiji, Kanadi, Izraelu ali Rusiji,
  2. dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od 10 dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev ali
  3. dokazilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazuje, da je preteklo od prejema:-  drugega odmerka cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer najmanj sedem dni,-  drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna najmanj 14 dni,-  prvega odmerka cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni,-  odmerka cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag najmanj 14 dni,-  prvega odmerka cepiva Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca najmanj 21 dni,-  drugega odmerka cepiva Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology preteklo najmanj 14 dni,-  drugega odmerka cepiva CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech najmanj 14 dni ali-  drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm najmanj 14 dni.

Dokazila iz 2. točke se upoštevajo, če so bila izdana v državah članicah Evropske unije ali schengenskega območja, Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske, Združenih državah Amerike, Avstraliji, Novi Zelandiji, Kanadi, Izraelu ali Rusiji.

*navedene informacije so trenutne in se lahko še spremenijo.

Več ponudbe:

https://agencija.posvetu.si/ponudba-2021/

Počitnice na Hrvaškem (Dalmacija, Istra, Kvarner) po ugodnih cenah!

8-dnevno Deluxe križarjenje na novi butični ladji že od 859€ naprej (termini od maja do avgusta)

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Leave a Reply

Your email address will not be published.