Super cene za dopustovanje na otoku v Egejskem morju!

Iz Ljubljane boste z direktnimi čarterskimi leti lahko od konca aprila poleteli na številne sanjske destinacije! Informativno rezervacijo opravite TUKAJ. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Spodaj vam predstavljamo ponudbe slovenskih organizatorjev potovanj na Kos. Najugodnejše ponudbe za 7 dni z vključenim povratnim letom (s prtljago), prevozom do namestitve ter 7 nočitev z zajtrkom je na voljom že za 469€!

Kos je grški otok, ki leži v Egejskem morju približno 4 kilometre pred obalo Male Azije in je eden izmed otokov Dodekaneza. Imenovan je tudi Hipokratov otok. Glavno in največje mesto na otoku je Kos, na njem živi okrog 30.000 tisoč prebivalcev, povečini Grkov. Otok Kos je zelo vetroven in zaradi tega ne čutimo tolikšne toplote. Povprečna temperatura zraka v juliju je 32 stopinj, morja pa 24 stopinj. V poletnih mesecih skorajda ni padavin, so pa zato izrazitejše pozimi. Na otoku je več vrst plaž, od prodnatih do peščenih. Turistično najbolj prepoznavne so Paradiso beach, Sonny beach in Camel Beach. Na vseh plažah je vstop brezplačen, plačljivi so senčniki in ležalniki. Otok ima 6000 let dolgo in bogato zgodovino. Naseljen je bil že v neolitiku, iz obdobja Stare Grčije je ohranjenih več stvari. Najpomembnejši človek tistega časa je bil Hipokrat, ki je bil na otoku tudi rojen in je ustanovil tudi svojo bolnišnico. Zatem so otok zasedli Rimljani, katerih ostanki številnih objektov so še danes vidni. Skoraj 400 let so na otoku gospodovali Turki, zatem je otok nekaj časa zasedala Italija, od leta 1948 pa tudi formalno pripada Grčiji.

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Kdaj: odhodi od 8.6.2021 – 28.9.2021

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (samo nočitev, nočitev z zajtrkom, polpenzionm, polni penzion, All Inclusive). Možne so tudi počitnice za 14 dni.

KOS:

(cena na osebo za 7 dni* – ob odhodu dveh oseb / različni tipi prehrane)

Kliknite na sliko za opis hotela (stran 1, 2, 3 ali 4) ter informativno rezervacijo ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.


*zapisane cene se lahko spremenijo. Cene so različne glede na termin potovanja (prikazane so najnižje cene).

Kliknite na sliko za opis hotela (stran 1 ali 2) ter informativno rezervacijo (lahko jo opravite opravite TUKAJ) Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

–         0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*
–         1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*
–         3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*
–         4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).
OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Vsa ponudba:

Paketna ponudba za leto 2022 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, …

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published.