Super cene za dopustovanje na otoku lave in sonca!

Iz Ljubljane boste s čarterskimi leti lahko od konca aprila poleteli na številne sanjske destinacije! Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Spodaj vam predstavljamo ponudbe dveh slovenskih organizatorjev potovanj na romantični Santorini.

Santorini je najjužnejši grški otok v Kikladih. Otok v Egejskem morju je velik 72 km², na njem pa živi preko 13.600 prebivalcev. Glavna panoga na otoku je turizem, otok pa je poznan po vinu, pistacijah in paradižnikih. Otok je vulkanskega izvora, saj je na zahodni strani klif z višino 300 metrov ter potopljena kaldera, posledica enega izmed največjih vulkanskih izbruhov v zgodovini. Osupljivo vulkansko pokrajino dopolnjujejo kikladska arhitektura (stavbe v modro-beli barvi), tisočletna zgodovina, bogata turistična ponudba kot osrednja dejavnost domačinov in njihova prijaznost. Santorini je bil že večkrat izbran za najbolj priljubljeno počitniško destinacijo v Evropi in za najlepši vulkan na svetu. Hoteli na Santoriniju so majhni, s približno štiridesetimi sobami, in lepo urejeni. Večina jih ima tudi bazen. Za nizko vsoto denarja se da najeti motorno kolo ali avtomobil za ogled otoka. Turiste privabljajo predvsem edinstvene plaže s črnim ali z rdečim peskom in čisto morje. Edina bela plaža (bele skale) se nahaja na jugu otoka, dostopna pa je izključno po morski poti.

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Kdaj: Od 28.5.2021 – 8.10.2021 

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (samo nočitev, nočitev z zajtrkom, polpenzionom, polni penzion). Možne so tudi počitnice za 14 dni.

SANTORINI:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb / različni tipi prehrane)

Kliknite na sliko za opis hotela (stran 1, 2 ali 3) ter informativno rezervacijo ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Kliknite na sliko za opis hotela (stran 1, 2 ali 3) ter informativno rezervacijo ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

*zapisane cene se lahko spremenijo. Cene so različne glede na termin potovanja (prikazane so najnižje cene).

Informativno rezervacijo opravite TUKAJLahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas tudi za dopustovanje na Jadranu!

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

–         0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*
–         1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*
–         3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*
–         4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).
OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Vsa ponudba:

Super paketna ponudba za leto 2021 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, …

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas tudi za dopustovanje na Jadranu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.