Že veste, kaj boste podarili partnerju, sorodnikom, prijatelju … za rojstni dan, poroko, obletnico, novo leto? Potovanje je najlepše darilo!

Zakaj bi torej svoji družini oziroma prijateljem kupili materialno darilo, ki jim morda sploh ne bo všeč ali pa ga bodo uporabili (pre)malokrat? Sploh, če veste, da dotična oseba (i/e) zelo rada potuje! Na pomoč v tem primeru priskočimo mi!

Preko Turistične agencije Po svetu lahko kupite personalizirane bone za 50, 100, 200, 500, 1000, 2000 in 5000€, ki jih lahko v naslednjih dveh letih* prejemniki porabijo za najrazličnejša potovanja po lastni izbiri. Možnosti so recimo:

 • paketna potovanja z Brnika preko slovenskih organizatorjev (Egipt, Grčija, Tunizija, Turčija, Španija, Črna gora …),
 • paketna potovanja z bližnjih letališč (npr. Egipt iz Gradca ali Dunaja, Tunizija iz Zagreba, Karibi iz Dunaja ali Munchna,…)
 • organizirana potovanja preko slovenskih organizatorjev z letalom ali avtobusom (po Evropi in celem svetu)
 • vodena potovanja v naši organizaciji (npr. ogled tekem NBA v ZDA, Filipinov, …)
 • individualni povezani potovalni aranžma (nakup letalskih kart z Brnika ali bližnjih letališč ter hotela ločeno preko različnih ponudnikov)
 • organizacija individualnega potovanja po celem svetu, tudi na bolj ekstočnih lokacijah (Karibi, Azija, Pacifik, road-trip po ZDA, potovanje okoli sveta…) na podlagi naših osebnih bogatih izkušenj s potovanji po teh državah.
 • nakup letalskih kart z rednimi linijami (poiščemo najbolj ugodne in najhitrejše povratne letalske povezave z Brnika ali bližnjih letališč)
 • nakup letalskih kart s čarterskimi povezavami (npr. Egipt, Grčija, Turčija, Tunizija)
 • rezervacija namestitev (nekatere namestitve, sploh hotele, lahko rezerviramo po ugodnejših cenah, kot na različnih booking portalih)
 • rezervacija avtomobilov po celem svetu
 • rezervacijo prevoza (npr. do letališča, do hotela)
 • zavarovanje odpovedi potovanja in/ali zdravstvenega zavarovanja za tujino (zgolj ob koriščenju drugih naših produktov in ne kot le samostojno zavarovanje)
 • karte za športne dogodke (tekme vašega najljubšega nogometnega kluba, Formula 1, MotoGP, NBA, NHL …)
 • športne pakete (npr. golf paket v Antalyi)

Lahko nam pišete na info@posvetu.si ali nas pokličete na 064 24 70 26 (Nejc) ali 041 37 36 34 (Miha, dosegljiv tudi na WhatsApp in Viber).

*bone je možno podaljšati za eno leto preko našega elektronskega naslova
Kehonrakennus anaali vintage leikkeet magnum d bol 10 mennessa suomessa methandienone kehonrakennus, Oscar genduso pronssia mister Universum Cibb International – Gows.

Na voljo so standarizirani boni za 50, 100, 200, 500, 1000, 2000 in 5000€.

Možnost personalizacije za bone v vrednosti od vključno 200€ naprej (znesek po vaši želji ter možnost napisa). Primeri zapisa: Vse najboljše Brane za abrahama, Sanja – šla boš na super potovanja, Janez in Micka gresta v Grčijo!

Boni so v elektronski (PDF) obliki in si jih natisnete sami. Lahko vam jih natisnemo in pošljemo tudi mi. Tisk in pošiljanje stane 15€, to pa nam omenite pri vašem povpraševanju.

Primeri darilnih bonov:


Lahko nam pišete na info@posvetu.si ali nas pokličete na 064 24 70 26 (Nejc) ali 041 37 36 34 (Miha, dosegljiv tudi na WhatsApp in Viber).

Preberite še:

(klik na članek za razširitev)

Povpraševanje

Ogled tekme lige NBA v sezoni 2023/24

 

Potovanja iz LJ: Mehika, ZDA, Španija, Turčija, Kuba …

All Inclusive Egipt že od 392€ z Brnika!

Čarter z Brnika na Majorko 6. decembra – že od 299€!

K Božičku na Laponsko iz Ljubljane: odhodi v decembru in januarju!

Norveška: božična pravljica ter novo leto pod severnim sijem!

Super Last Minute ponudba z Brnika!

Leave a Reply

Your email address will not be published.