Kanarski otoki nas že pričakujejo! Možnost nakupa samo povratne letalske karte z vključeno prtljago za 499€, let + 6 nočitev z zajtrkom vam lahko rezerviramo za 799€!

Tenerife so mednarodno poznani kot “Otok večne pomladi” (špansko: Isla de la Eterna Primavera). Otok na zempljepisni širini Saharske puščave uživa celoletno toplo podnobje s povprečno temperaturo pozimi 20° – 22 °C in med 26° – 28 °C poleti ter z visokim številom sončnih dni. Sedaj lahko Kanarske otoke obiščete kar z direktnim letom z Brnika, v kolikor bi želeli na Tenerife, Lanzarote, Fuerteventuro, Gran Canario v drugih terminih z direktnim letom iz Benetk, Milana ali Dunaja, nam pošljite povpraševanje. Čez zimske počitnice je na voljo tudi čarter na Madeiro.

Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ in TUKAJ. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Kdaj: 19.2. – 25.2./26.2. (7/8 dni oz. 6/7 nočitev)

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane (Trade Air)

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Možna doplačila: golf oprema ali kite (60€), pes do 8kg (80€ – na letalu sta lahko le dva psa do 8kg)

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. V osnovni ceni je vključenih 6 nočitev v hotelu z različnimi tipi prehrane. Na destinaciji je prisoten tudi slovenski predstavnik

TENERIFE:

(cena na osebo za 7 dni oziroma 6 nočitev – ob odhodu dveh oseb / različni tipi prehrane)

Kliknite na sliko za opis hotela ter informativno rezervacijo ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

PONUDBA 1


Kliknite na sliko za opis hotela ter informativno rezervacijo ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ.

PONUDBA 2


Kliknite na sliko za opis hotela ter informativno rezervacijo ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ.

Opomba: pridržujemo si pravico do spremembe časa in kraja odhoda in vrnitve, če nam letalski prevoznik ne potrdi zahtevanega voznega reda. Vsebinsko program ostaja nespremenjen, prilagojen letalskemu prevozu. Če ne bo možnosti realizacije letalskega prevoza z načrtovanega letališča, bo let s katerega izmed okoliških letališč. V tem primeru bo potrebno doplačilo oz. doplačilo razlike plačila za prevoz do letališča. Za program Podoba večne pomladi veljajo posebni splošni pogoji.

OPOZORILO:. Ob prijavi je potrebno navesti TOČNO IME IN PRIIMEK tako kot sta napisana v potovalnem dokumentu, s katerim boste potovali (veljavna osebna izkaznica ali potni list). Kakršna koli naknadna sprememba navedenih podatkov, potrebnih za potovanje, ima za posledico dodatne stroške ali celo nakup nove vozovnice. Hrana in pijača na letalu nista všteta v ceno, sedežni red na letalu praviloma ni vnaprej določen.

Več ponudbe:

Zelena Madeira – čarter z Brnika čez zimske počitnice!

Paketna ponudba za leto 2022 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, …

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Leave a Reply

Your email address will not be published.