Kanarski otoki nas že pričakujejo! Čez zimske počitnice že od 1399€!

Tenerife so mednarodno poznani kot “Otok večne pomladi” (špansko: Isla de la Eterna Primavera). Otok na zempljepisni širini Saharske puščave uživa celoletno toplo podnobje s povprečno temperaturo pozimi 20° – 22 °C in med 26° – 28 °C poleti ter z visokim številom sončnih dni. Sedaj lahko Kanarske otoke obiščete kar z direktnim letom z Brnika, v kolikor bi želeli na Tenerife, Lanzarote, Fuerteventuro, Gran Canario v drugih terminih z direktnim letom iz Benetk, Bologne, Milana ali Dunaja, pa nam pošljite povpraševanje. V enakem terminu je na voljo tudi potovanje na Zelenortske otoke. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

Zavarovanje rizika odpovedi / zdravstvenega zavarovanja

Kdaj: odhod 18.2. in 25.2. za 7 nočitev

Prevoznik: čarter iz Ljubjane

Cena: od 1399€ (več spodaj)

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Prehrana: različni tipi / odvisno tudi od hotela (samo nočitev, z zajtrkom, polpenzion, polni penzion, All Inclusive)

Info: Čarterski let + prevoz + namestitev ali pa celotni program

Vse cene so informativne. Veljajo aktualne cene v rezervacijskih sistemih. Razpoložljivost ali cena se lahko spremeni. Pišite nam na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljete povpraševanje.

TENERIFE;


Cene veljajo na osebo ob odhodu dveh oseb za 7 nočitev (različna prehrana; OV = samo nočitev, UF = nočitev z zajtrkom, HP = polpenzion, VP = polni penzion, Al = All Inclusive). Vključen je povratni let z oddano prtljago, prevoz od letališča do hotela in nazaj.

Vse cene so informativne. Veljajo aktualne cene v rezervacijskih sistemih. Razpoložljivost ali cena se lahko spremeni. Pišite nam na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljete povpraševanje.

 

Za rezervacijo ali več informacij nam pišite na rezervacije@posvetu.si

Več ponudbe:

Zelenortski otoki: čarterja z Brnika čez zimske počitnice s sedmimi nočitvami že od 1199€!

Zavarovanje za brezskrbno potovanje:

Varno na poti: riziko odpovedi in zdravstveno zavarovanje

Leave a Reply

Your email address will not be published.