Super cene paketov na otoku Sal z odhodi 18.2. in 25.2.!

Zelenortski (Kapverdski) otoki so suverena republika na otočju Makaronezijske ekoregije Severnega Atlantskega oceana ob zahodni obali Afrike. Zelenortski otoki ležijo v subtropskem pasu. Podnebje je suho in milo. Povprečne temperature segajo od 24 °C januarja in februarja do 29 °C septembra. Povprečnih letnih padavin je 68,4 mm, mesec z največ padavinami je september, ko jih povprečno pade 33,6 mm. Od aprila do julija pade manj kot milimeter dežja na mesec. Z nami se lahko na otok Sal odpravite direktno* iz Ljubljane (*tehnični postanek v obe smeri je na Tenerifih – počaka se na letalu). Cene so fantastične – že od 1199€ dalje po osebi! Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

Zavarovanje rizika odpovedi / zdravstvenega zavarovanja

Kdaj: odhod 18.2. in 25.2. za 7 nočitev

Prevoznik: čarter iz Ljubjane

Cena: od 1199€ (več spodaj)

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Prehrana: različni tipi / odvisno tudi od hotela (samo nočitev, z zajtrkom, polpenzion, polni penzion, All Inclusive)

Vse cene so informativne. Veljajo aktualne cene v rezervacijskih sistemih. Razpoložljivost ali cena se lahko spremeni. Pišite nam na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljete povpraševanje.

ZELENORTSKI OTOKI

odhod 18. 2. in 25. 2.

FLIGHT ONLY   929€
Celotna ponuba:

Agua Hotels Sal Vila Verde 4* OV – od 1199€

VOI Vila do Farol Resort 4* ALL – od 1659€

(več o nekaterih hotelih spodaj v prispevku)

Cene veljajo na osebo ob odhodu dveh oseb za 7 nočitev (različna prehrana; OV = samo nočitev, UF = nočitev z zajtrkom, HP = polpenzion, VP = polni penzion, Al = All Inclusive). Vključen je povratni let z oddano prtljago, prevoz od letališča do hotela in nazaj. EDIT: Sal Vila Verde za 999€ ni več na voljo.

Pišite nam na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljete povpraševanje.

NAŠI NAMIGI zakaj:
rajske plaže in kristalno čisto morje
otok brez običajne turistične gneče
dosegljiv le v 6 urah poleta
toplo tropsko poletje skozi vse leto
afriška eksotika z evropskim standardom
dobre povratne informacije s strani potnikov
najboljše cene na slovenskem trgu, online razpoložljivost in takojšnja potrditev
Plaža Santa Maria je bila uvrščena med TOP 25 PLAŽ na celem svetu – by Tripadvisor`s Travelers Choice


Sal je otok na Zelenortskih otokih in znana turistična destinacija z belimi peščenimi plažami in več kot 350 sončnimi dnevi na leto. Je eden od treh peščenih vzhodnih otokov arhipelaga Zelenortskih otokov v osrednjem Atlantskem oceanu, 550 milj od zahodne obale Afrike.

Za Sal je potrebno še doplačilo za letališki davek v višini 31€ po osebi. Pri nekaterih organizatorjih je možno še doplačilo goriva (oziroma ni še vključeno v to ceno): Glede na trenutno situacijo izjemnega dviga cen goriva bo morda ob končnem plačilu aranžmaja potrebno obračunati tudi doplačilo za gorivo, ki bo odvisno od višine cene goriva v času obvestila potniku o višini doplačila. Navedeno doplačilo je sestavni del aranžmaja, o njem so potniki obveščeni najkasneje 20 dni pred pričetkom aranžmaja.

POMEMBNO:

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 1.11.2022.

Objavljene cene paketnih aranžmajev z odhodi več kot 21 dni od dneva povpraševanja/rezervacije so izračunane po pogojih cene goriva 1.000€/tono. V primeru spremembe cene goriva (znižanje ali zvišanje) bomo v skladu s splošnimi pogoji organizatorja potovanja potnike ustrezno obvestili v zakonsko določenih rokih. Objavljene cene za odhode znotraj 21 dni od povpraševanja/rezervacije že vključujejo morebitno doplačilo za gorivo.

V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov ob morebitnih dodatnih varnostnih in sanitarnih ukrepih, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev.

Obvezno doplačilo ob prijavi/teden/osebo do 5 dni pred odhodom: TSA – davek na letališko varnost: 31,00 EUR na potnika (od 2 let) za mednarodne prihode. V primeru prijave znotraj 5 dni pred odhodom pa boste TSA uredili na letališču po pristanku na otoku Sal.
Obvezno doplačila ob prijavi/teden/osebo: morebitno doplačilo za gorivo, ki bo objavljeno v skladu s splošnimi pogoji najkasneje 20 dni pred odhodom.

Doplačila v hotelu/teden/osebo (nad 16 let): turistična pristojbina 2,5 €.

OPOMBE GLEDE LETALSKEGA PREVOZA:

Za izvedbo potovanja na posebnem, čarter letu potrebujemo najmanj 140 potnikov. Občasno posamezne lete tudi povežemo in združimo dve destinaciji, saj lahko tako potovanje prej zagotovimo (primer polet preko Tenerife). V primeru, da se ne prijavi zadostno število, bomo potovanje izvedli na rednih linijah in z organiziranim prevozom do odhodnega letališča. Vsebinsko  program ostaja nespremenjen.

OPISI NEKATERIH HOTELOV

La Luz***

Storitev: Nočitev z zajtrkom

Storitev: Polpenzion

itd.

Lega: približno 200 m od peščeno plaže, v centru vasice Santa Maria, 18 km od letališča Sal.

Hotelska ponudba: sodoben manjši trinadstropni hotel; restavracija, okrepčevalnica; bazen; manjša knjižnica, dvigalo, brezžični internet.

Standardne sobe: klimatizirane (ob določenih urah), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, mini hladilnik, sef (plačilo 10 €/teden), balkon. Možno dodatno ležišče za otroka.

Standardne suite: oprema kot standard, večje. Možni dve dodatni ležišči za dva otroka ali eno odraslo osebo in enega otroka.

Šport: možnost izposoje koles.

Nočitev z zajtrkom: kontinentalni zajtrk.

Polpenzion (doplačilo): kontinentalni zajtrk in večerja.

Naši namigi: urejen manjši hotel, bližina peščene plaže, vse pri roki, dobro razmerje med ceno in kvaliteto.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

Voi Vila Do Farol****

Storitev: Vse vključeno

itd.

Lega: ob široki peščeni plaži, približno 2.5 km od centra vasice Santa Maria, 18 km od letališča Sal.

Hotelska ponudba: urejeno hotelsko naselje iz glavne in več nizkih stavb bungalovskega tipa sredi palmovega nasada, skupno 234 sob (tudi povezane); restavracija, okrepčevalnica, dva bara; bazen z morsko vodo in ločenim delom za otroke; masaže; trgovinice, brezžični internet pri recepciji.

Kopalne brisače, ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno.

Standardni bungalovi: klimatizirane (ob določenih urah), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, sef (plačilo). Možno dodatno ležišče.

Otroci: ločen del v bazenu, mini in junior klub.

Šport: odbojka in nogomet na plaži, namizni tenis, pikado, vodna telovadba, potapljanje, na plaži možnost vodnih športov.

Zabava: animacija, diskoteka.

Vse vključeno:

Pijača in/ali hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 10.00-00.00. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.

  • samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji; prigrizki;
  • določene lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače (tudi iz bara na plaži), naenkrat lahko vzamete en kozarec pijače na osebo;
  • odbojka in nogomet na plaži, vodna telovadba;
  • animacija, mini klub 4-14 let, junior klub 14-17 let (določene ure in dnevi);
  • kopalne brisače, ležalniki in senčniki ob bazenu, brezžični internet pri recepciji.

Za plačilo: vse po 24. uri, vse uvožene in vse ustekleničene pijače, naravni sokovi ter vse, kar ni navedeno pod storitev »vse vključeno«.

Naši namigi: urejeno naselje poznane hotelske verige, ob široki peščeni plaži, dobro razmerje med ceno in kvaliteto, surf.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

Hilton Cabo Verde*****

Storitev: Nočitev z zajtrkom

Storitev: Polpenzion

Storitev: Polni penzion
itd.

Lega: ob široki peščeni plaži, približno 2 km od centra vasice Santa Maria (sprehajalna pot), 18 km od letališča Sal.

Hotelska ponudba: urejeno dvonadstropno hotelsko naselje sredi palmovega nasada, zgrajen leta 2005, več enot (tudi povezane družinske sobe, superior, deluxe, suite, prilagojene invalidnim osebam); dve restavracije (glavna; dve »a-la-carte«), dva bara; bazen; brezžični internet pri recepciji.

Sobe »king«: klimatizirane (ob določenih urah), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, grelnik vode za kavo ali čaj, mini bar (plačilo; ob prihodu plastenka vode brezplačno), sef (plačilo), balkon ali terasa. Možno dodatno ležišče. V sobah »guest« možni dve dodatno ležišči (doplačilo).

Otroci: mini klub (določeni dnevi in ure).

Šport: fitnes.

Wellness.

Zabava: kazino.

Nočitev z zajtrkom: samopostrežni zajtrk.

Polpenzion (doplačilo): samopostrežna zajtrk in večerja.

Polni penzion (doplačilo): samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja.

Naši namigi: odlična lega ob široki peščeni plaži, priznana hotelska veriga, udobje in razvajanje.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

Preberite še:

(klik na članek za razširitev)

Zanzibar – več odhodov iz Ljubljane!

Super Last Minute ponudba z Brnika!

All Inclusive Egipt že od fantastičnih 375€ z Brnika!

Potovanja iz LJ: Mehika, ZDA, Španija, Turčija, Kuba …

Leave a Reply

Your email address will not be published.