Otok, katerega še ni zajel val množičnega turizma!

Iz Ljubljane boste z direktnimi čarterskimi leti lahko od konca aprila poleteli na številne sanjske destinacije!  Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Spodaj vam predstavljamo ponudbe enega izmed slovenskih organizatorjev potovanj na otok Lemnos oziroma Limnos. Super ugodni so pavšali za otroke do 12. leta starosti, in sicer že od 199€ dalje! Ob rezervaciji do 15.4. vam nudimo možnost akontacije le 10% celotnega zneska, ostalo je potrebno poravnati do 20 dni pred odhodom. Do takrat lahko rezervacijo tudi odpoveste (minus administrativni stroški 30€), v kolikor pa bi bi poleti vaša destinacija prišla na rdeč, odsvetovan seznam destinacij ali bi bila ponovno razglašena pandemija Covid-19, pa se v roku 14 dni potnikom vrne denar.

Lemnos (grško Limnos) je grški otok v severnem delu Egejskega morja, približno na polovici razdalje med goro Atos in turško obalo. Administrativno je občina v severnoegejski upravni enoti, njeno glavno mesto in največje mesto na otoku je Mirina. S površino 477 km² je osmi največji grški otok in ima okrog 17.000 prebivalcev. Površje je ognjeniškega izvora, a večinoma ravno, le zahodni del je bolj hribovit, z najvišjim vrhom Múrtzeflos pri 430 metrih nadmorske višine. V Homerjevi Iliadi je otok omenjen kot kraj, kamor je padel Hefajst, ko ga je Zevs vrgel iz nebes. Tu je po legendi stala tudi njegova kovačija. Arheološka izkopavanja so odkrila dve dobro razviti naselji iz neolitika in nad njima več mlajših. Iz antike je znan po pridobivanju terapevtske gline, ki naj bi imela dobre zdravilne lastnosti in je po otoku poimenovana lemnijska glina. Na Lemnosu se je rodil starogrški kipar Alkamenes.

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Kdaj: Od 28.5.2021 – 24.9.2021

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (samo nočitev, nočitev z zajtrkom, polpenzionm, polni penzion, All Inclusive). Možne so tudi počitnice za 14 dni.

LEMNOS:

(cena na osebo za 7 dni* – ob odhodu dveh oseb / različni tipi prehrane)

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

*zapisane cene se lahko spremenijo. Cene so različne glede na termin potovanja (prikazane so najnižje cene).

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

–         0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*
–         1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*
–         3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*
–         4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).
OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Pogoji za vstop v Grčijo ter v Slovenijo bodo objavljeni kasneje.

Vsa ponudba:

Super paketna ponudba za leto 2021 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, …

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published.