ULTRA FIRST MINUTE CENA: Super ugodno križarjenje po Jadranu v luksuznih klimatiziranih kabinah je na dosegu roke. Na voljo tudi druge ladje in drugi programi križarjenja!

Ob rezervaciji vplačate le 20% akontacije, ostalo pa potem mesec pred začetkom izleta! Za rezervacijo križarjenja ter informacije ali za poizvedovanje aktualnih cen ostalih izletov nam pošljite povpraševanje TUKAJ ali na rezervacije@posvetu.si.

PLANIRANI TERMINI:

26.6.2021 – 3.7.2021 (razprodano)

(v kolikor bi želeli kako drugo križarjenje na ta termin nas kontaktirajte na rezervacije@posvetu.si)

10.7.2021 – 17.7.2021 (razprodano)

(v kolikor bi želeli kako drugo križarjenje na ta termin nas kontaktirajte na rezervacije@posvetu.si)

24.07.2021 – 31.07.2021 (razprodano)

Imamo odlično novico! Zaradi zares izjemnega zanimanja za luksuzna križarjenja z ladjo DELUXE iz Krka, smo razpisali dodaten JULIJSKI termin
DVOPOSTELJNA KABINA Z OKNOM: 899,00 € na osebo
DVOPOSTELJNA KABINA Z BALKONOM: 1.150 € na osebo

ODHOD: Sobota, 24.7.2021 (razprodano)Križarjenje

1.dan (24.7.): KRK (vkrcanje ob 15:00)
2.dan (25.7.): KRK – ZADAR
3.dan (26.7.): ZADAR – VODICE (Slapovi Krke) – PRIMOŠTEN
4.dan (27.7.): PRIMOŠTEN – TROGIR – HVAR
5.dan (28.7.): HVAR – BIŠEVO (Modra špilja) – VIS
6.dan (29.7.): VIS – KORNATI – DUGI OTOK (Sali)
7.dan (30.7.): DUGI OTOK – SILBA – RAB
8. dan (31.7.): RAB – KRK (izkrcanje po zajtrku, okrog 09:00)

14.8.2021 – 21.8.2021 (razprodano)

september (termin še ni znan)

(v kolikor bi želeli kako drugo križarjenje na ta termin nas kontaktirajte na rezervacije@posvetu.si)

PODATKI NA HITRO:

✅ 8-dnevno križarjenje na Deluxe ladji
✅ Luksuzne klimatizirane kabine + tuš/wc, sušilnik za lase, LCD TV
✅ Omejeno število potnikov (max. 38 potnikov)
✅ Pijača dobrodošlice
✅ Polpenzion (buffet zajtrk, 3-hodno kosilo)
✅ 1x kapitanova večerja
✅ Sončna paluba z ležalniki, jacuzzi, lounge bar
✅ Klimatiziran salon, lounge na krmi
✅ Zagotovljeno parkirišče za avtomobil v Krku

Za rezervacijo križarjenja ter informacije ali za poizvedovanje aktualnih cen ostalih izletov nam pošljite povpraševanje TUKAJ ali na rezervacije@posvetu.si.

CENA VKLJUČUJE:

Križarjenje na Deluxe ladji po programu, 7 nočitev v izbrani kategoriji kabine (tuš/WC, sušilnik za lase, klima, LCD TV), pijača dobrodošlice, parkirišče za vaš avtomobil v Krku, buffet zajtrk (vse dni),  kosilo s tremi hodi (vse dni), 1 kapitanova večerja s štirimi hodi + 1 pijača, vstopnina v NP Kornati, kava, čaj ali voda ter sveže sadje so vam na razpolago ves čas, dnevno čiščenje kabin in menjava brisač po želji, uporaba jacuzzija, ležalnikov, organizacijo in pripravo potovanja, Wi-fi, zavarovanje odgovornosti, DDV.

DOPLAČILA:

Turistična taksa in luške pristojbine – 30€ na osebo. Doplačilo za single kabino je 50% na objavljeno ceno. Možnost fakultativnega izleta Modra špilja (vstopnina) – 15€ na osebo

CENA NE VKLJUČUJE:

Pijače, ki jo naročite v baru, fakultativnih izletov, zdravstvenega zavarovanja.

POPUSTI:

Otroci do 10. leta (50% popusta na tretjem ležišču, na drugem pa 30%), otroci do 3 leta gratis, če spijo v postelji s starši ali skrbniki. Če so v troposteljni kabini 3 odrasle osebe, dobi ena 30% popust na objavljeno ceno

ZAKAJ TAKO NIZKA CENA?

Križarjenje na tej butični križarki je bilo namenjeno Ameriškemu trgu, ker pa ameriški gostje do nadaljnjega ne bodo potovali v Evropo, se je ladjar odločil vseeno izvajati križarjenja za bližnje trge in ponudil super ceno (redna cena občutno višja).

O LADJI:

Mala križarka z imenom My Wish “Deluxe“ kategorije, ki je svojo luč sveta zagledala lani, je odlična izbira za vaše križarjenje. S 50 metri dolžine in 8,5 metri širine zagotavlja vso potrebno udobnost ter hkrati potrebno intimnost. Ladja namreč sprejme zgolj 38 potnikov v 16 dvoposteljnih ter 2 troposteljnih kabinah. Elegantno moderni stil se spaja s tradicionalno-kreativnim dizajnom. Vkrcajte se in vstopite luksuzni svet udobnosti in spoznajte jadransko obalo, kot jo do sedaj gotovo še niste. Med plovbo lahko uživate na veliki sončni palubi z ležalniki, jacuzzijem, lounge baru, klimatiziranem salonu ali v loungu na krmi ladje….. Tekom plovbe se bomo ustavljali na lepih kotičkih za kopanje, zvečer pa se boste lahko sprehajali po čudovitih mestecih, kjer se bomo ustavljali za nočitve, s številni možnostmi za odlične večerje. Možnost vodenih ogledov po naročilu. V slučaju nepredvidenih okoliščin ima kapitan pravico do spremembe programa.

DECK PLAN:

(klik na sliko za povečavo)

NA KAKŠEN NAČIN BO POTEKAL DAN:

Dan se prilagaja razmeram. V kolikor bodo zunanje temperature in temperatura morja dovolj tople za uživanje na soncu ter skok v morje, se bomo čez dan ustavili v enem izmed prijetnih zalivčkov ter dan posvetili temu. Popoldan se bomo odpravili proti pristanišču (otoku) in imeli tam prosto za oglede, večerjo, nakupe, uživanje, … Potniki bosteo imeli tudi opcijo, da si posamezne otoke in mesteca ogledate z vodnikom. Čas na posameznem otoku se bo prilagajal razmeram. Torej, če bo morje hladnejše, bomo več časa preživeli na otokih, sicer se bo čas izkoriščalo za uživanje na soncu in morju na skritih plažah, ki jih bo razkrila naša prijazna posadka.

MOŽNOSTI GLEDE ODPOVEDI:

V primeru odpovedi potovanja, se dobi vrnjen celoten denar. Če bo Hrvaška na našem rdečem seznamu se bo zagotovilo testiranja za vrnitev domov brez karantene, v primeru da bo za vstop potreben test bo organizator zagotovil tudi le-tega proti plačilu. Vsem potnikom organizator predlaga zavarovanje rizika odpovedi.

V primeru rezervacije in vaše odpovedi so stroški taki:

– do 30 dni pred odhodom – 50% cene aranžmaja,

– od 29 do 22 dni pred odhodom – 65% cene aranžmaja,

– od 21 do 15 dni pred odhodom – 80% cene aranžmaja,

– od 14 do 8 dni pred odhodom – 90% cene aranžmaja,

– od 7 dni do vključno dneva odhoda – 100% cene aranžmaja.

Za rezervacijo križarjenja ter informacije ali za poizvedovanje aktualnih cen ostalih izletov nam pošljite povpraševanje TUKAJ ali na rezervacije@posvetu.si.

Pridružujemo si pravico za spremembe v cenah in pogojih, na vsak način pa se bomo potrudili poskrbeti, da bodo vaše počitnice brezskrbne in nepozabne!

PREBERITE ŠE:

Počitnice na Hrvaškem (Dalmacija, Istra, Kvarner) po ugodnih cenah!

Super paketna ponudba za leto 2021 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, …

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Leave a Reply

Your email address will not be published.