Odlične cene prenočišč na Jadranu! Hoteli, apartmaji, mobilne hiške, …

Namestitve na sosednjem Hrvaškem lahko do konca januarja ujamete po super cenah. Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Lahko vam uredimo tudi zavarovanje rizika odpovedi, najem avtomobila ter Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa.

Kdaj: Kadarkoli

Trajanje akcije: do zasedenosti prostih sob

Info: Vključenih je 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (samo nočitev, nočitev z zajtrkom, polpenzion, All Inclusive…). Možne so tudi počitnice za 3, 4, 5, 10, 14 dni itd.

Jadran (različni tipi namestitev)*:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb za najcenejši termin. Pravilna cena se izpiše, ko kliknete na gumb “Prikaži ponudbo”, nato pa na gumb “Preveri”. V iskalniku spremenite datum, da takoj najdete cene za vaš termin, spreminjate lahko število oseb, tip prehrane itd. s klikom na gumb “Spremeni”, levo v iskalniku lahko izbirate tudi med tipom sobe, regijo itd. Sami lahko opravite informativno rezervacijo)


Več…

Če vas zanima še več ponudbe (drugi datumi, odhod več oseb, različni tipi namestitev in različni tipi prehrane) ali imate vprašanja, nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJZa rezervacijo nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

*cena je na osebo (ob odhodu dveh oseb) in velja v trenutku objave članka. Pravilna cena se izpiše, ko kliknete na gumb “Prikaži ponudbo”, nato pa na gumb “Preveri”. Zapisane cene se lahko dvignejo ob razprodaji najcenejših sob.

Paketna ponudba (let + hotel):

Super paketna ponudba za leto 2021 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, …

Dalmacija:

Super First Minute popusti za počitnice na Jadranu: še dodatnih -15% do 31. januarja!

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published.