Super cene za dopustovanje v Turčiji! 

Spodaj vam predstavljamo ponudbe slovenskih organizatorjev potovanj v Turčijo, kateri ponujajo številne ugodnosti! Antalya je mesto v Turčiji in upravno središče province z istim imenom. Leži na jugozahodni obali Anatolije južno od gorovja Taurus. Z več kot milijon prebivalci je osmo največje mesto v Turčiji in največje ob sredozemski obali ter je največje turistično središče na turški rivieri. Mesto ima dolgo zgodovino. Razširilo in razcvetelo se je v rimskem obdobju, v katerem je dobilo več spomenikov, med njimi Hadrijanova vrata (leta 130). Večkrat je zamenjalo svoje oblastnike. Za Rimljani so prišli Bizantinci, za njimi leta 1207 Seldžuki in za njimi leta 1391 Osmanski Turki, ki so prinesli petsto let relativnega miru in stabilnosti. Mesto je po prvi svetovni vojni prišlo pod suverenost Kraljevine Italije, vendar ga je kmalu zatem v vojni za neodvisnost osvojila Turčija. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Evropsko turistično zavarovanje (zdravstveno / riziko odpovedi)

Kdaj: do 24.10.2024

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev s prehrano (največkrat z All Inclusive ponudbo, nekaj najugodnejših aranžmajev pa z zajtrkom ali polpenzionom). Možne so tudi počitnice za 14 dni. Možnost tudi nakupa Flight Only. Vas zanima morda Ultra Last Minute ponudba? Več  TUKAJ.

ANTALYA*:

Cene paketov na osebo za najugodnejši termin*:

(cena na osebo v EUR za 7 dni – ob odhodu dveh oseb / za dve osebi skupaj / UF – z zajtrkom, HP – s polpenzionom, AI – z All Inclusive ponudbo)


itd.

*Vse cene so EUR, informativne in veljajo ob nastanitvi v dvoposteljni sobi. Veljajo aktualne cene v rezervacijskih sistemih. Razpoložljivost ali cena se lahko spremeni.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas o namestitvah in podali vam bomo več informacij.

Last Minute ponudba:

Super Last Minute ponudba z Brnika!

Vsa ponudba:

Novo: grški otok Lezbos že za 499€ z Brnika (let + 7 nočitev z zajtrkom)

Evropsko turistično zavarovanje:

Varno na poti: riziko odpovedi in zdravstveno zavarovanje

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published.