Super cene za dopustovanje v Tuniziji!

Tunizija je arabska in muslimanska država, umeščena ob Sredozemsko morje na severnoafriški obali. Nahaja se v regiji Magreb v severni Afriki in pokriva površino 165.000 kvadratnih kilometrov. Iz Ljubljane boste z direktnimi čarterskimi leti lahko v poletni sezoni poleteli na številne sanjske destinacije! Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Spodaj vam predstavljamo ponudbe slovenskih organizatorjev potovanj v Tunizijo. Na voljo so paketi v Enfidhi, Hammametu ali na Djerbi. Celotna paketna ponudba za sezono 2023 je na voljo TUKAJ. Najbolj varno in brez zapletov je leteti z domačega letališča! Spodaj v prispevku si preberite še možnosti za dodatne fakultativne izlete (safari, izlet v Tunis).

Evropsko turistično zavarovanje (zdravstveno / riziko odpovedi)

Kdaj: Od 26.4.2023 – 1.11.2023

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: Cene veljajo do 28.2.2023 oz. do preklica (oziroma do razprodaje prostih mest).

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (polpenzionom, All Inclusive). Možne so tudi počitnice za 14 dni – na povpraševanje.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas tudi za informacije o posameznem hotelu.

LAST MINUTE TUNIZIJA:

POSEBNA PONUDBA za odhod 14.6. (cena na osebo za 7 dni / All Inclusive):

El Mouradi Club Selima 3* – Port El Kantaoui, AI, že od 399€
El Mouradi Port El Kantaoui 4* – Port El Kantaoui, AI, že od 419€
El Mouradi Palace 5* – Port El Kantaoui, AI, že od 489
El Mouradi Mahdia 5* – Mahdia, AI, že od 449€

Vse cene so informativne. Veljajo aktualne cene v rezervacijskih sistemih. Razpoložljivost ali cena se lahko spremeni (spodnje cene veljajo na osebo ob odhodu dveh oseb za najugodnejši termin, v obširnem ceniku pa vidite cene za vse datume in vse možnosti glede števila oseb).

Pišite nam na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljete povpraševanje.

TUNIZIJA:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb / All Inclusive – razen, če ne piše drugače – HP oz. polpenzion)

Vse cene so informativne. Veljajo aktualne cene v rezervacijskih sistemih. Razpoložljivost ali cena se lahko spremeni (spodnje cene veljajo na osebo ob odhodu dveh oseb za najugodnejši termin, v obširnem ceniku pa vidite cene za vse datume in vse možnosti glede števila oseb).

Povprašajte nas tudi za 14-dnevne počitnice in možnosti izletov (več spodaj). Pišite nam na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljete povpraševanje.

KLIK NA SLIKO ZA RAZŠIRITEV ZA OKVIRNI CENIK:

(spodnje cene so bile veljavne do konca marca)


*zapisane cene se lahko spremenijo. Cene so različne glede na termin potovanja (prikazane so najnižje cene).

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete narezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas tudi za informacije o posameznem hotelu.

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt.

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Možnost dodatnih fakultativnih izletov:

(prijave možne na kraju samem, odvisno od števila prijav)

Tunis – Kartagina – Sidi Bou Said

(enodnevni izlet s kosilom)
Po zajtrku sledi vožnja proti severu države, mestu Tunis. Prvi postanek naredimo v centru moderne in živahne prestolnice, na tuniški medini, kjer se poskusimo v barantanju. Nadaljujemo v Kartagini, prestolnici Punskega imperija, kjer si pobliže pogledamo njene ostanke, danes del UNESCOvega zaščitenega območja. Kartagina, bo prebudila vašo domišljijo s svojo bogato in burno zgodovino ter povedala zgodbo o princesi Elisi in velikem vojskovodju Hanibalu. Po ogledu sledi kosilo in nato sprehod skozi idilično belo-modro vasico umetnikov Sidi Bou Said, ki vam ponuja prekrasne panoramske razglede.
Informativna cena: 65 € (odvisno od začetne destinacije)

Friguia Park

Obiščite enega najlepših safari parkov severne Afrike. Spoznajte tipične afriške eksotične živali kot so sloni, žirafe, kamele, opice, noji in ne zamudite posebnega programa z morskimi levi. Ob doplačilu možnost hranjenja živali in jahanja kamel.
Informativna cena: 40€ (odvisno od začetne destinacije)

2-dnevni safari

(dvodnevni izlet s polnim penzionom)
1. dan: KAIROUAN – GAFSA – TOZEUR
Po zgodnjem zajtrku v hotelu se odpeljemo proti jugu države, kjer bomo odkrivali skrite zaklade in nedvomno vsi izkusili nepozabno dogodivščino. Prvi postanek naredimo v Kairouanu, kjer si od zunaj ogledamo najstarejšo mošejo na afriški celini, ki je četrta najpomembnejša v islamskem svetu, Okba Ibn Nafaa. Obiskali bomo tudi delavnico preprog, kjer boste videli razne ročno tkane preproge in lahko boste preizkusili vaše sposobnosti barantanja. Po kosilu nas pot vodi dalje proti mestu Tozeur, ciljni destinaciji prvega dne. Popoldan nas čaka še prava avantura, izlet s terenskimi vozili do gorske oaze Chebika in off road vožnja v Sahari ter ogled kulis filma Vojna zvezd. Sledi vožnja do El Mouradi hotela 4*, namestitev, večerja in nočitev (pijača za doplačilo pri obroku).

2. dan: TOZEUR – CHOTT EL JERID – DOUZ – MATMATA – EL JEM
Po zgodnjem zajtrku pot nadaljujemo preko največjega slanega jezera Tunizije, Chott El Jerid, kjer bomo naredili krajši postanek, odkrivali skrivnost puščavske rože in občudovali prelivanje barv na obzorju. Sledi vožnja do mesta Douz, oaze imenovane »Vrata v Saharo«, kjer se začenjajo prave peščene sipine. Nepozabno doživetje bo vsekakor sprehod po Sahari na malce drugačen način, na kameljem hrbtu. Po neverjetni izkušnji sledi vožnja do gorovja Matmata, kjer si ogledamo tipično berbersko bivališče, trogloditsko hišo, kjer nekateri Berberi še danes živijo v svoji kulturi in jeziku. Sledi kosilo (pijača se doplača) na poti. Nato se odpravimo proti severu in naredimo zadnji postanek v mestu El Jem, kjer si ogledamo enega največjih in najbolj ohranjenih rimskih amfiteatrov, ki je sprejel tudi do 30.000 obiskovalcev. Sledi povratek do hotelov.
Informativna cena: 140€ (odvisno od začetne destinacije)

OPOMBA:
Cene in opisi fakultativnih izletov so informativne narave, točne informacije prejmete na destinaciji. Fakultativne izlete in prevoze organizira lokalna turistična agencija VLT, ki ima v primeru vaše neudeležbe že vplačanega izleta, pravico zaračunati 100% stroške odpovedi. Na izlete se prijavite pri predstavniku na destinaciji. Za izvedbo posameznega izleta je potrebno zadostno število prijavljenih potnikov. Pijača na izletih se doplača. Izleti so vodeni v slovenskem, hrvaškem ali srbskem jeziku.

Gorivo: Pri nekaterih organizatorjih je možno še doplačilo goriva (oziroma ni še vključeno v to ceno): glede na trenutno situacijo izjemnega dviga cen goriva bo morda ob končnem plačilu aranžmaja potrebno obračunati tudi doplačilo za gorivo, ki bo odvisno od višine cene goriva v času obvestila potniku o višini doplačila. Navedeno doplačilo je sestavni del aranžmaja, o njem so potniki obveščeni najkasneje 20 dni pred pričetkom aranžmaja

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete narezervacije@posvetu.si.

Zavarovanje za brezskrbno potovanje:

Varno na poti: riziko odpovedi in zdravstveno zavarovanje

Preberite še:

Paketna ponudba za leto 2023 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, …

All Inclusive Egipt – super ponudbe z Brnika in drugih letališč!

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published.