Super All Inclusive paketi z Brnika z odhodi vsako sredo! Fantastične cene tudi v top poletni sezoni! Na voljo tudi dva safari programa ter velika tunizijska avantura!

Tunizija je arabska in muslimanska država, umeščena ob Sredozemsko morje na severnoafriški obali. Nahaja se v regiji Magreb v severni Afriki in pokriva površino 165.000 kvadratnih kilometrov. Iz Ljubljane boste z direktnimi čarterskimi leti lahko v poletni sezoni poleteli na številne sanjske destinacije! Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Spodaj vam predstavljamo ponudbe slovenskih organizatorjev potovanj v Tunizijo. Na voljo so paketi v Enfidhi, Hammametu ali na Djerbi, in sicer pa daleč najboljših cenah tudi v top poletni sezoni, če primerjamo ostale (All Inclusive) destinacije. Celotna paketna ponudba za sezono 2024 je na voljo TUKAJ. Najbolj varno in brez zapletov je leteti z domačega letališča, v nekaterih terminih pa je na voljo tudi čarter iz Zagreba! Spodaj v prispevku si preberite še možnosti za dodatne fakultativne izlete (safari, izlet v Tunis) ter možne safari programe oz. veliko tunizijsko avanturo. Za vas smo primerjali tudi hotele.

Evropsko turistično zavarovanje (zdravstveno / riziko odpovedi)

⌨️ rezervacije@posvetu.si

📞 051 693 110

Kdaj: Od 1.5.2024 – 30.10.2024

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane (v top poletni sezoni tudi iz Zagreba)

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (največkrat All Inclusive ponudba). Možne so tudi počitnice za 14 dni – na povpraševanje.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas tudi za informacije o posameznem hotelu.

TUNIZIJA IZ LJUBLJANE

PAKETNA ALL INCLUSIVE PONUDBA:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb z Brnika / All Inclusive)


Vse cene so informativne. Veljajo aktualne cene v rezervacijskih sistemih. Razpoložljivost ali cena se lahko spremeni (spodnje cene veljajo na osebo ob odhodu dveh oseb za najugodnejši termin).

Najugodnejši termini z odhodom (od najugodnejšega naprej): 16.10., 23.10., 18.9., 25.9., 2.10., 9.10., 24.7., 11.9., 4.9. …

Pišite nam na rezervacije@posvetu.si oziroma nam pošljete povpraševanje


⌨️ rezervacije@posvetu.si

📞 064 247 026
Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas tudi za informacije o posameznem hotelu.

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt.

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

POVPRAŠAJTE NAS ZA NASLEDNJE PROGRAME:

– Safari program Po poteh Ali Babe in počitnice na otoku Djerba – predvideni odhodi: 4. in 18. september – od 809€ / osebo

– Safari program Po sledeh Berberov in počitnice na celinski Tuniziji – predvideni odhodi: 11. in 25. september – od 739€ / osebo

– Velika tunizijska tura – predvideni odhodi: 18. september in 23. oktober – od 849€ / osebo

Več o programih izveste TUKAJ.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Možnost dodatnih fakultativnih izletov:

(prijave možne na kraju samem, odvisno od števila prijav)

Tunis – Kartagina – Sidi Bou Said

(enodnevni izlet s kosilom)
Po zajtrku sledi vožnja proti severu države, mestu Tunis. Prvi postanek naredimo v centru moderne in živahne prestolnice, na tuniški medini, kjer se poskusimo v barantanju. Nadaljujemo v Kartagini, prestolnici Punskega imperija, kjer si pobliže pogledamo njene ostanke, danes del UNESCOvega zaščitenega območja. Kartagina, bo prebudila vašo domišljijo s svojo bogato in burno zgodovino ter povedala zgodbo o princesi Elisi in velikem vojskovodju Hanibalu. Po ogledu sledi kosilo in nato sprehod skozi idilično belo-modro vasico umetnikov Sidi Bou Said, ki vam ponuja prekrasne panoramske razglede.
Informativna cena: 65 € (odvisno od začetne destinacije)

Friguia Park

Obiščite enega najlepših safari parkov severne Afrike. Spoznajte tipične afriške eksotične živali kot so sloni, žirafe, kamele, opice, noji in ne zamudite posebnega programa z morskimi levi. Ob doplačilu možnost hranjenja živali in jahanja kamel.
Informativna cena: 40€ (odvisno od začetne destinacije)

2-dnevni safari

(dvodnevni izlet s polnim penzionom)
1. dan: KAIROUAN – GAFSA – TOZEUR
Po zgodnjem zajtrku v hotelu se odpeljemo proti jugu države, kjer bomo odkrivali skrite zaklade in nedvomno vsi izkusili nepozabno dogodivščino. Prvi postanek naredimo v Kairouanu, kjer si od zunaj ogledamo najstarejšo mošejo na afriški celini, ki je četrta najpomembnejša v islamskem svetu, Okba Ibn Nafaa. Obiskali bomo tudi delavnico preprog, kjer boste videli razne ročno tkane preproge in lahko boste preizkusili vaše sposobnosti barantanja. Po kosilu nas pot vodi dalje proti mestu Tozeur, ciljni destinaciji prvega dne. Popoldan nas čaka še prava avantura, izlet s terenskimi vozili do gorske oaze Chebika in off road vožnja v Sahari ter ogled kulis filma Vojna zvezd. Sledi vožnja do El Mouradi hotela 4*, namestitev, večerja in nočitev (pijača za doplačilo pri obroku).

2. dan: TOZEUR – CHOTT EL JERID – DOUZ – MATMATA – EL JEM
Po zgodnjem zajtrku pot nadaljujemo preko največjega slanega jezera Tunizije, Chott El Jerid, kjer bomo naredili krajši postanek, odkrivali skrivnost puščavske rože in občudovali prelivanje barv na obzorju. Sledi vožnja do mesta Douz, oaze imenovane »Vrata v Saharo«, kjer se začenjajo prave peščene sipine. Nepozabno doživetje bo vsekakor sprehod po Sahari na malce drugačen način, na kameljem hrbtu. Po neverjetni izkušnji sledi vožnja do gorovja Matmata, kjer si ogledamo tipično berbersko bivališče, trogloditsko hišo, kjer nekateri Berberi še danes živijo v svoji kulturi in jeziku. Sledi kosilo (pijača se doplača) na poti. Nato se odpravimo proti severu in naredimo zadnji postanek v mestu El Jem, kjer si ogledamo enega največjih in najbolj ohranjenih rimskih amfiteatrov, ki je sprejel tudi do 30.000 obiskovalcev. Sledi povratek do hotelov.
Informativna cena: 140€ (odvisno od začetne destinacije)

OPOMBA:
Cene in opisi fakultativnih izletov so informativne narave, točne informacije prejmete na destinaciji. Fakultativne izlete in prevoze organizira lokalna turistična agencija VLT, ki ima v primeru vaše neudeležbe že vplačanega izleta, pravico zaračunati 100% stroške odpovedi. Na izlete se prijavite pri predstavniku na destinaciji. Za izvedbo posameznega izleta je potrebno zadostno število prijavljenih potnikov. Pijača na izletih se doplača. Izleti so vodeni v slovenskem, hrvaškem ali srbskem jeziku.

Za vse ljubitelje golfa

Tunizija je ena izmed najbolj turistično razvitih in priljubljenih držav na afriški celini. Čeprav večino turistov Tunizija očara kot država neskončnih peščenih plaž, zelo ugodnega podnebja, skrivnostne Sahare na jugu države, pa zadnje čase Tunizija privlači vse več ljubiteljev golfa, saj se ponaša z kar nekaj priljubljenimi, urejenimi in velikimi golf igrišči. Golf ni le šport, star več kot 600 let, katerega zametke so poznali že Rimljani, ampak se je skozi čas vedno bolj razvijal in postajal dostopen širokim množicam ljudi. Postal je pravi vrhunski šport, ki privablja številne gledalce, mnogim pa predstavlja tudi način življenja. Vsak, ki enkrat začne igrati golf, ga ne vzame le kot preprosto igro, ampak z njim začne razvijati tudi nov način življenja. Golf je izjemno zahteven šport, ki zahteva strpnost, potrpežljivost, samozavest, odgovornost, vztrajnost in preudarnost. Sčasoma postanejo vse te vrednote pomemben del posameznikovega življenja, po katerih se ravna. Zahteva ogromno časa, truda in koncentracije, hkrati pa predstavlja tudi družabnost, kajti igra lahko traja več ur, tekom katerih se družimo s prijatelji, kolegi in soigralci. Torej vsi ljubitelji golfa, nikar ne odlašajte in se preizkusite na enem izmed igrišč.

Citrus golf club – Hammamet
Leta 1992 odprto in mednarodno prepoznavno golf igrišče ter hkrati prvi golf kompleks v Tuniziji s 45 luknjami, se razprostira na izjemni lokaciji, v neposredni bližini sedmih čudovitih jezer in ogromnih nasadov oljk, ki dajejo posebno in umirjeno vzdušje. Razprostira se na 173 hektarjih površine in je le nekaj minut oddaljeno od priljubljenega in vedno čudovitega zaliva Hammamet. Arhitekt, ki je ustvarjalec najbolj priljubljenih in znanih golf igrišč v svetu, Ronald Fream, je oblikoval to golf igrišče, ki se ponaša z a la carte restavracijo, barom, garderobami in tuš kabinami, ki omogočajo osvežitev po naporni igri. Kakor na vseh igriščih, ki jih je ta znan arhitekt oblikoval, je tudi tu upošteval naravne karakteristike območja, smer vetrov, ter s tem omogočil, da igra nikoli ni motena in da vsakdo uživa v čudoviti panorami daleč naokoli.
spletna stran: www.golfcitrus.com

Golf igrišče El Kantaoui
Golf igrišče El Kantaoui je eno izmed najbolj priljubljenih in hkrati najboljših golf igrišč na Mediteranu, ki se razprostira na 130 hektarjih od same obale priljubljenega letovišča Port El Kantaoui, ki slovi po prestižni marini, do prelepih hribov v ozadju, ki ponujajo spektakularno panoramo daleč naokoli. Ustvarjalec tega priljubljenega igrišča je znameniti Ronald Freame. Igrišče je razdeljeno v dve igrišči z 18 luknjami (igrišči Panorama in Sea, ki je malce daljše in igralcem ponuja izjemno igro ob morju).
spletna stran: www.elkantaouigolf.com

LETALIŠČE V ZAGREBU (velja za morebitne poletne odhode iz Zagreba)

PARKIRANJE NA LETALIŠČU V ZAGREBU: gostom je na voljo Park and Wash parkirišče, od letališča oddaljeno cca 1 km. Parkirišče je osvetljeno in pod video nadzorom, za goste pa je organiziran transfer do letališča in nazaj. Cena parkiranja je 43€, zaradi omejenega števila parkirnih mest je potrebna predhodna najava.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete narezervacije@posvetu.si.

Zavarovanje za brezskrbno potovanje:

Varno na poti: riziko odpovedi in zdravstveno zavarovanje

Preberite še:

Tunizija: na voljo dva safari programa ter velika tura!

Primerjali smo hotele v Tuniziji

All Inclusive Egipt že od 449€ z Brnika!

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published.