Super ponudba čarterjev v Katalonijo!

Od 10. junija dalje si lahko privoščite oddih na čudoviti destinaciji. Costa Brava je obalna regija Katalonije na severovzhodu Španije, ki jo sestavljajo Alt Empordà, Baix Empordà in Selva v provinci Girona. Costa Brava se razteza od mesta Blanes, 60 km severovzhodno od Barcelone, do francoske meje. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si, na voljo pa so tudi čarterji na druge zanimive destinacije. Informativno rezervacijo lahko napravite TUKAJ.

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Kdaj: vsak četrtek od 10. junija naprej (zadnji odhod 23. septembra)

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane 

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. V osnovni ceni so vključen 3 nočitve v hotelu z različnimi tipi prehrane.

SAMO PREVOZ:

Od 299€ na osebo (vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage). Možne so povratne povezave za 7 oziroma 14 dni. Za točne cene v vašem željenem terminu nam pišete na rezervacije@posvetu.si ali oddate povpraševanjeV primeru nakupa Flight Only, vam lahko v naših sistemih poiščemo hotele po še bolčjših cenah, kot na raznih spletnih iskalnikih in rezervacijskih sistemih.

PAKETNA PONUDBA:

(cena na osebo za 8 dni oziroma 7 nočitev – ob odhodu dveh oseb / čarterski let z Brnika z vključeno prtljago, prevoz do namestitve, namestitev – polpenzion ali kateri drugi tip prehrane)

Zapisana cena je cena, ki velja za najcenejše termine. V iskalniku lahko spreminjate datume, število oseb … Za več informacij o hotelih kliknite na “Prikaži ponudno”, nato pa na “Opis ponudbe”. Za vprašanja in rezervacijo nam pišete na rezervacije@posvetu.si ali oddate povpraševanje. Informativno rezervacijo lahko napravite TUKAJ.

Stran 1:

Stran 2:


Stran 3:

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si za več informacij o hotelih ter rezervacijo. Informativno rezervacijo lahko napravite TUKAJ.

POGOJI ZA VSTOP V ŠPANIJO*:
  • Slovenski potniki morajo ob prihodu v Španijo obvezno predložiti negativen PCR test (RT-PCR) COVID-19, ki ni starejši od 72 ur pred prihodom/pristankom na Tenerifi (otroci do 6. leta v spremstvu s starši testa ne potrebujejo). POMEMBNO: brez izkazanega negativnega rezultata opravljenega PCR Covid 19 testa v angleščini, vstop na letalo ne bo mogoč.
  • Potrdilo mora biti v pisni ali elektronski obliki in izdano v španskem, angleškem, nemškem ali francoskem jeziku ter mora vsebovati sledeče podatke: ime in priimek potnika, številko osebnega dokumenta (ki mora biti enak dokumentu s katerim potujete), datum in uro testa, identifikacijo oz. podatke in kontakt uradnega laboratorija oz. zdravstvene organizacije/organa, ki je izvedel test, uporabljeno tehniko za izvedbo testa ter negativni rezultat testa.
  • Samoplačniški test z obveznim naročanjem lahko opravite v pristojnih zavodih, zdravstvenih domovih in bolnicah – potrjen negativni test ne sme biti starejši od 72 ur od pristanka na letališči na Tenerifi oz. mora veljati vsaj do 72 ur do ponedeljka 26.4.2021 do 16:00 ure po slovenskem času (ko je predviden pristanek letala).
  • Dodatno potrebuje VSAK POTNIK (tudi za otroke do 6. leta) pred odhodom izpolniti FCS obrazec (zaradi samih postopkov pridobivanja QR kode), ki ga najdete na povezavi https://www.spth.gob.es/. Vsak potnik, se mora najprej registrirati oz. urediti profil in nato izpolniti formular. Obrazec je v angleškem jeziku in ga lahko izpolni ena odrasla oseba na prijavi/skupni rezervaciji (na posamezen obrazec dodate osebe, ki potujejo skupaj z vami in imajo bivališče na istem naslovu (odrasle in mladoletne osebe – v vsakem primeru pa mora odrasla oseba dodati na isti formular mladoletne potnike, ki potujejo z vami oz. osebe do 18. leta. V primeru, da potniki na posamezni prijavi nimajo istega bivališča morajo izpolniti ločeno prijavo – za vsakega potnika posebej). Pomembno je, da v obrazec navedete tisti potovalni dokument s katerim boste potovali oz. se zglasili na letališču. Po izpolnitvi obrazca boste prejeli potrditveno sporočilo o uspešno izpolnjenem obrazcu ter QR kodo za vsakega potnika posebej, katero morate obvezno predložiti letališkemu osebju (tiskana ali mobilna verzija) ob pristanku na Tenerifi (brez omenjene kode v državo ne morete vstopiti). Izpolnitev spletne najave za vstop v Španijo je zavezujoča za vse potnike
POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO*:

V kolikor bo regija na našem zelenem seznamu, omejitev za nazaj ni, v kolikor bo na našem rdečem seznamu, se vse osebe zaradi morebitne okužbe z virusom SARS-CoV-2 napoti v karanteno za deset dni.

Oseba pa v karanteno ne bo napotena, če ob prehodu meje predloži:

  1. dokazilo o negativnem rezultatu PCR testa na virus SARS-CoV-2, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa, če je izdano v državi članici Evropske unije ali schengenskega območja, Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske, Združenih državah Amerike, Avstraliji, Novi Zelandiji, Kanadi, Izraelu ali Rusiji,
  2. dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od 10 dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev ali
  3. dokazilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazuje, da je preteklo od prejema:-  drugega odmerka cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer najmanj sedem dni,-  drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna najmanj 14 dni,-  prvega odmerka cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni,-  odmerka cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag najmanj 14 dni,-  prvega odmerka cepiva Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca najmanj 21 dni,-  drugega odmerka cepiva Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology preteklo najmanj 14 dni,-  drugega odmerka cepiva CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech najmanj 14 dni ali-  drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm najmanj 14 dni.

Dokazila iz 2. točke se upoštevajo, če so bila izdana v državah članicah Evropske unije ali schengenskega območja, Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske, Združenih državah Amerike, Avstraliji, Novi Zelandiji, Kanadi, Izraelu ali Rusiji.

*navedene informacije so trenutne in se lahko še spremenijo.

Več ponudbe:

https://agencija.posvetu.si/ponudba-2021/

Počitnice na Hrvaškem (Dalmacija, Istra, Kvarner) po ugodnih cenah!

8-dnevno Deluxe križarjenje na novi butični ladji že od 859€ naprej (termini od maja do avgusta)

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Leave a Reply

Your email address will not be published.