Super cene za dopustovanje na grških otokih! 

Iz Ljubljane boste s čarterskimi leti v poletni sezoni poleteli na številne sanjske destinacije! Lahko napravite informativno rezervacijo, nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Spodaj vam predstavljamo ponudbe dveh slovenskih organizatorjev potovanj na Kreto, najugodnejšo ponudbo pa smo našli že za 399€ (povratni let z Brnika s prtljago, prevoz do namestitve in nazaj ter 7 nočitev).

Kreta je z 8261 km² največji grški otok v Egejskem morju in peti največji v Sredozemskem morju (od zahoda do vzhoda je dolg preko 270 kilometrov). Otok je pretežno gorat, najvišji vrh v pogorju Oros Idi Psiloritis meri 2456 metrov. Glavno in upravno središče otoka je Heraklion (Iraklion), ki leži na severni obali otoka in je s približno 170.000 prebivalci peto največje grško mesto. S trajektom je povezan s Pirejem na celini. Temeljni gospodarski panogi otočanov sta v poletnih mesecih turizem, preko celotnega leta pa pridelava sadja in zelenjave ter pridobivanje oljčnega olja (na celotnem otoku raste med 30 in 40 milijonov oljk, zato na Kreti pridelajo 4% vse svetovne proizvodnje tega olja). Turistično najbolj obiskani kraji na Kreti so: Samaria (z 18 kilometri najdaljša evropska soteska), Knososs (ostanki minojske palače), Matala (ribiška vasica, poznana kot nekdanje prebivališče hipijev), Vai (plaža, obdana z gozdom dateljnovih palm), Gortyna (ostanki rimske naselbine), Moni Toplou (samostan grške pravoslavne cerkve). V bližini Krete je tudi nekaj manjših otokov: Dia, Spinalonga, Dionisades, Koufonissi, Chrissi, Paximadia, …

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa / Zdravstveno zavarovanje v času koronavirusa

Kdaj: Od 27.5.2021 – 28.10.2021

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (samo nočitev, nočitev z zajtrkom, polpenzionm, polni penzion, All Inclusive). Možne so tudi počitnice za 14 dni.

KRETA:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb / različni tipi prehrane)

Spodaj predstavljamo del ponudbe*. Kliknite na sliko za opis hotela. Za več hotelov in vprašanja nam pišete na rezervacije@posvetu.si.


Več ponudbe …

*zapisane cene se lahko spremenijo. Cene so različne glede na termin potovanja (prikazane so najnižje cene).

Informativno rezervacijo opravite TUKAJLahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

–         0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*
–         1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*
–         3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*
–         4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*

(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Vsa ponudba:

Paketna ponudba za leto 2022 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, …

Na Kreto in Rodos tudi čez spomladanske počitnice! Let z Brnika + 7 All Inclusive nočitev že za 699€!

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Zdravstveno zavarovanje v času koronavirusa:

Zdravstveno zavarovanje za tujino: po novem kritje tudi Covid-19 na potovanju!

Informativno rezervacijo opravite TUKAJLahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

Leave a Reply

Your email address will not be published.