Super cene za dopustovanje s čarterjem do Herakliona ali Chanie! 

Iz Ljubljane boste s čarterskimi leti v poletni sezoni poleteli na številne sanjske destinacije! Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Spodaj vam predstavljamo ponudbe slovenskih organizatorjev potovanj na Kreto, najugodnejšo ponudbo pa smo našli že za 514€ (povratni let z Brnika s prtljago, prevoz do namestitve in nazaj ter 7 nočitev).

Kreta je z 8261 km² največji grški otok v Egejskem morju in peti največji v Sredozemskem morju (od zahoda do vzhoda je dolg preko 270 kilometrov). Otok je pretežno gorat, najvišji vrh v pogorju Oros Idi Psiloritis meri 2456 metrov. Glavno in upravno središče otoka je Heraklion (Iraklion), ki leži na severni obali otoka in je s približno 170.000 prebivalci peto največje grško mesto. S trajektom je povezan s Pirejem na celini. Temeljni gospodarski panogi otočanov sta v poletnih mesecih turizem, preko celotnega leta pa pridelava sadja in zelenjave ter pridobivanje oljčnega olja (na celotnem otoku raste med 30 in 40 milijonov oljk, zato na Kreti pridelajo 4% vse svetovne proizvodnje tega olja). Turistično najbolj obiskani kraji na Kreti so: Samaria (z 18 kilometri najdaljša evropska soteska), Knososs (ostanki minojske palače), Matala (ribiška vasica, poznana kot nekdanje prebivališče hipijev), Vai (plaža, obdana z gozdom dateljnovih palm), Gortyna (ostanki rimske naselbine), Moni Toplou (samostan grške pravoslavne cerkve). V bližini Krete je tudi nekaj manjših otokov: Dia, Spinalonga, Dionisades, Koufonissi, Chrissi, Paximadia, …

Evropsko turistično zavarovanje (zdravstveno / riziko odpovedi)

Kdaj: Od 26.5.2023 – 6.10.2023 

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj (razen za nekatere od letališča bolj oddaljene namestitve enega izmed organizatorjev). Na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (samo nočitev, nočitev z zajtrkom, polpenzionm, polni penzion, All Inclusive). Možne so tudi počitnice za 14 dni.

KRETA:

Cene paketov na osebo za najugodnejši termin*:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb / različni tipi prehrane)**
itd.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas o namestitvah in podali vam bomo več informacij.

*cene so veljavne v rezervacijskih sistemih (tu gre zgolj za informativno ponudbo)

**cena za Flight Only je z dodatkom 30€ po osebi

Primer gibanja cen glede na različne datume za eno izmed najugodnejših namestitev*:

(cena na osebo za 7 dni v evrih na skrajni desni strani – ob odhodu dveh oseb / za nočitev)


itd.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas o namestitvah in podali vam bomo več informacij.

*cene so veljavne v rezervacijskih sistemih (tu gre zgolj za informativno ponudbo)

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

–         0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*
–         1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*
–         3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*
–         4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).
OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Druga morebitna doplačila / info:

Pri nekaterih organizatorjih je možno še doplačilo goriva (oziroma ni še vključeno v to ceno): Glede na trenutno situacijo izjemnega dviga cen goriva bo morda ob končnem plačilu aranžmaja potrebno obračunati tudi doplačilo za gorivo, ki bo odvisno od višine cene goriva v času obvestila potniku o višini doplačila. Navedeno doplačilo je sestavni del aranžmaja, o njem so potniki obveščeni najkasneje 20 dni pred pričetkom aranžmaja

Nekatere ponudbe so morda na povpraševanje, kar pomeni, da moramo pred potrditvijo rezervacijo razpoložljivost še preveriti pri organizatorjih oziroma hotelirjih.

Vsa ponudba:

First Minute ponudba z Brnika!

Evropsko turistično zavarovanje:

Varno na poti: riziko odpovedi in zdravstveno zavarovanje

Leave a Reply

Your email address will not be published.