FIRST MINUTE: Ponujamo vam super paket za 7 nočitev z zajtrkom v hotelih s tremi ali štirimi zvezdicami. Brez zajtrka že od 249€ naprej! Bi odšli na Malto že v poletnem času? Ni problema – po super cenah lahko na vroči otok letite z Dunaja!

Malta je varna država in julija ob povratku seveda ne bo potrebno oditi v karanteno. Mapa za Evropo in celotni svet je na voljo >>>TUKAJ<<<

V ceno je vključena povratna letalska karta iz Trsta ter 7 nočitev z zajtrkom v različnih nastanitvah. V ceno niso vključeni vodenje po Malti, prevoz iz letališča do hotela (dobrih 20km) ter ostale dodatne storitve. Lahko vam uredimo najem avtomobila, turistično zavarovanje, zavarovanje rizika odpovedi itd. Cena na odraslo osebo v terminu od 25.10. – 1.11. je samo 299€/osebo (ob odhodu dveh oseb), cena za enega otroka do 11,99 leta starosti pa je zgolj 149€. Možne so tudi druge kombinacije ter drugi termini po ugodnih cenah!

Povpraševanje nam pošljite TUKAJ ali na mail rezervacije@posvetu.si . Cene za svoj željeni termin, kjerkoli na Malti že od 260 evrov naprej, si lahko preverite tudi na našem iskalniku v agencijskih ponudbah >>>TUKAJ<<<

Bi na Malto odšli že poleti? Najugodneje bo, če se leti z Dunaja! Povpraševanje nam pošljite TUKAJ ali na mail rezervacije@posvetu.si .

Trst – Malta (25.10. – 1.11.)

Jesenske počitnice (nedelja – nedelja)

Let + 7 nočitev z zajtrkom:

1) ST Bayview Hotel & Apartments*** (Booking 7,2)
299€ / odraslega + 149 / otroka

2) Paradise Bay Resort Hotel**** (Booking 7,6)
299€ / odraslega + 149 / otroka

3) 115 The Strand Hotel & Suites*** (Booking 8,0)
299€ / odraslega + 149 / otroka

4) Porto Azzurro Aparthotel*** (Booking 7,5)
299€ / odraslega + 149 / otroka

5) Gillieru Harbour Hotel**** (Booking 8,5)
369€ / odraslega + 149 / otroka

Let + 7 nočitev (brez zajtrka)

6) ST Blubay Hotels & Apartments*** (Booking 7,6/10)
249€ / odraslega + 129 / otroka

V ceno je vključena povratna letalska karta iz Trsta ter 7 nočitev z zajtrkom v različnih nastanitvah. V ceno niso vključeni vodenje po Malti, prevoz iz letališča do hotela (dobrih 20km) ter ostale dodatne storitve. Lahko vam uredimo najem avtomobila, turistično zavarovanje, zavarovanje rizika odpovedi itd.

Cene najema avtomobilov na Malti niso visoke, dober pa je tudi javni promet.

Cena velja ob odhodu dveh oseb. Možne so tudi druge kombinacije ter drugi termini po ugodnih cenah! Tu ne gre za klasično paketno ponudbo, temveč za kombinirano ponudbo leta + namestitev z zajtrkom in so na voljo po še bolj ugodnih cenah, kot klasične paketne ponudbe!

Povpraševanje nam pošljite TUKAJ ali na mail rezervacije@posvetu.si

Možnosti glede vaše odpovedi: 

(do enega tedna pred odhodom, v situaciji, če je let vseeno izveden, vi pa se odločite, da ne bi potovali ali pa recimo ne morete do letališča, ker so meje zaprte)

  • Delno vračilo denarja (200€ na odraslo osebo)

Možnosti glede splošne odpovedi: 

(do enega tedna pred odhodom, velja le za primer, da letalski prevoznik odpove potovanje)

  • Delno vračilo denarja (200€ na odraslo osebo)
  • Ostalo v obliki vrednotnice pri letalskem prevozniku

Cene za svoj željeni termin, kjerkoli na Malti že od 260 evrov naprej, si lahko preverite tudi na našem iskalniku >>>TUKAJ<<<

Bi na Malto odšli že poleti? Najugodneje bo, če se leti z Dunaja! Povpraševanje nam pošljite TUKAJ ali na mail rezervacije@posvetu.si .

Leave a Reply

Your email address will not be published.