Počitnice na Grškem otoku Samos po super cenah!

V letošnji top poletni sezoni ter jeseni lahko z direktnimi čarterskimi leti iz Ljubljane odpotujete tudi na Samos!

Grčija je varna država in v juliju ob povratku seveda ne bo potrebno oditi v karanteno. Mapa za Evropo in celotni svet je na voljo >>>TUKAJ<<<

Sámos je grški otok, ki leži v vzhodnem delu Egejskega morja tik ob obali Male Azije. Otok je središče prefekture Samos, ki obsega poleg otoka Samos še otok Ikaria in skupino manjših otokov Fournoi Korseon. Navdušile vas bodo številne sanjske plaže, znamenitosti ter odlična kulinarična ponudba.

V poletni sezoni 2020 lahko na počitnice na Samos odpotujete v nekaj top terminih (od 28.6. oz. 5.7. (prvi odhod) do 27.9. (zadnji povratek)). Enotedenske počitnice v najugodnejših 2*/3* hotelih ali apartmajih so na voljo že od 399€/osebo naprej (po tej ceni predvsem last minute potovanja, število mest je močno omejeno).

V cene je vključen letalski prevoz iz Ljubljane (direktni let), check-in prtljaga 20kg, prevoz do hotela in nazaj ter 7 nočitev z zajtrkom v izbranem hotelu.

Primeri hotelov in cen (klik za celoten seznam cen):

Zgornje cene veljajo na osebo in veljajo v primeru, da potujeta dva odrasla. Otroci so v večini primerov deležni popustov (pavšalne cene 299€ ali več, odvisno od hotela in razpoložljivosti sob).

Spodaj si lahko preverite cene aranžmajev z bivanjem v hotelih različnih kategorij. Celoten seznam cen in prostih mest za posamezne hotele in termine najdete tukaj: POLETNE POČITNICE NA SAMOSU

Povpraševanje lahko oddate že na tem iskalniku ali pa nam ga oddate TUKAJ ali na e-mail rezervacije@posvetu.si

Primeri najnižjih cen za potovanje v letošnjem poletju:

Oddajte povpraševanje TUKAJ ali na e-mail rezervacije@posvetu.si

Vse cene veljajo na osebo za primer, da potujeta dva potnika. Cene veljajo do razprodaje mest (po razprodaji najugodnejših mest pa se lahko cene dvignejo). Ker gre za super poletne ponudbe s povpraševanji ne odlašajte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.