Super cene za Zakintos, ki je med Slovenci eden od najbolj priljubljenih grških otokov. Od 7. – 14. julija vas bo let z Brnika ter 7 nočitev v odlično ocenjeni nastanitvi prišla samo 399 evrov!

Grčija je varna država in v juliju ob povratku seveda ne bo potrebno oditi v karanteno. Mapa za Evropo in celotni svet je na voljo >>>TUKAJ<<<

Peščene plaže in plitvo morje navdušujejo družine z otroki, romantiki boste uživali v raziskovanju skritih zalivov in spokojnih vasic. V podvodnem svetu se prepletajo številne jame, kjer kraljujejo želve velikanke Caretta-Caretta. Razgibana notranjost in dolge obalne promenade obljubljajo izvrstne sprehajalne užitke. Ljubitelji zabav boste na svoj račun prišli v Laganasu, ki je znan po odličnih klubih in živahnih nočeh.
Zakaj na Zakintos? Zakintos zaznamujejo živahna središča, ki imajo ob toplih večerih posebno energijo. Takrat želve velikanke Caretta-Caretta ležejo jajčeca v pesek na obali, željni zabave pa se pripravljajo na novo vročo noč, ki se bo končala s sončnim vzhodom na plaži. Drugi obraz otoka rišejo rodovitne doline, visoki vrhovi, slikovite vasi, dramatična obala in strmi klifi, ki odpirajo pogled na nebeško modrino morja. Benečani so bili zaljubljeni v »rožo vzhoda«, kot so imenovali otok. Radi so pripovedovali, kako so ga s svojih ladij najprej zavohali in šele nato zagledali. Zante, kot domačini pravijo Zakintosu, je poln slikovitih gorskih in ribiških vasic, ki še danes ohranjajo tradicionalne običaje. Zakintos, glavno mesto otoka, očara z elegantno beneško arhitekturo. Idealen je za sprehode po obmorski promenadi in slikovitem mestnem jedru. (Palma)

Ponudba vključuje letalski prevoz iz Ljubljane (direktni let), check-in prtljago do 20kg, prevoze do hotelov in nazaj, storitve slovenskega predstavnika ter 7 nočitev v Hotel Mare Blu Studios & Suites, z Booking oceno 9,0/10.

Zgornje cene veljajo na osebo in veljajo v primeru, da potujeta dva odrasla. Otroci so v večini primerov deležni popustov (pavšalne cene 299€ ali več, odvisno od hotela in razpoložljivosti sob). 

Povpraševanje lahko oddate že na tem iskalniku ali pa nam ga oddate TUKAJ ali na e-mail rezervacije@posvetu.si

Primeri najnižjih cen za potovanje julij-september:

Več…

Oddajte povpraševanje TUKAJ ali na e-mail rezervacije@posvetu.si

Vse cene veljajo na osebo za primer, da potujeta dva potnika. Cene veljajo do razprodaje mest (po razprodaji najugodnejših mest pa se lahko cene dvignejo). Ker gre za super ponudbe s povpraševanji ne odlašajte!

Vse ponudbe za Zakintos z osveženimi cenami najdete >>>TUKAJ<<<

Opis ponudbe:

Bivanje v Hotelu Mare Blu Studios & Suites in opazovanje modrine morja na obzorju. Zaslužen oddih!

V ceno je vključeno:

 • letališke in varnostne pristojbine
 • najem
 • povratni letalski prevoz
 • slovenski predstavnik
 • storitve predstavnika ob odhodu na letališču Jožeta Pučnika (predaja dokumentov…)
 • transfer letališče – hotel – letališče

Obvezna doplačila

(v hotelu)

 • turistična pristojbina 0,50 EUR/dan/sobo

Nastanitev

Družinsko vodeni studii na odlični lokaciji ob plaži. Hotel priporočamo posameznikom in parom, ki si želijo aktivnih počitnic.

Lega: v letoviškem kraju Laganas, 20 m od plaže, 250 m od centra kraja, 350 m od najbližje avtobusne postaje, 5 km od letališča.

Sobe: prijetno opremljene, TV, Wi-Fi, klimatska naprava (doplačilo 7 EUR/dan, v family suiti 10 EUR/dan), sef (doplačilo 10 EUR/teden), kuhinjska niša (razen v Twin sobi), hladilnik, aparat za pripravo kave in čaja, kopalnica, sušilnik za lase. Sobe v Junior suiti in Family suiti se nahajajo v mansardi.

Prehrana: najem.

POMEMBNO – kontaktirajte nas na e-mail rezervacije@posvetu.si

 • za izračun in rezervacijo 14-dnevnih terminov
 • za 5 % popust za starejše od 60 let (popust velja le na redne cene, za odobritev popusta je potrebno predložiti rojstne podatke)
 • za 5 % popust za mladoporočence (popust velja le na redne cene, uveljavljate ga lahko največ do 3 mesece po poroki za odobritev popusta je potrebno predložiti kopijo poročnega lista)

Popusti se ne seštevajo z drugimi popusti in ostalimi akcijami.

Oddajte povpraševanje TUKAJ ali na e-mail rezervacije@posvetu.si

Vse ponudbe za Zakintos z osveženimi cenami najdete >>>TUKAJ<<<

Namigi za doživetja

 • Uživajte v poležavanju na plaži tihotapcev (Navaggio), ki z deviško belim peskom in turkizno vodo, velja za najlepšo plažo otoka. Nasedla ladja na obali je že vsa zarjavela, a še vedno velja za največjo atrakcijo otoka.

 • Podajte se na sever otoka, v tradicionalno vasico Ag. Nikolaos in uživajte v svežih dobrotah v eni izmed prijetnih obmorskih tavern.

 • Najlepši sončni zahod in nepozaben razgled s klifov boste doživeli v krajih Keri in Kampi.

 • Ena največjih naravnih atrakcij so Blue caves (modre jame), ki so dostopne le po morju. Turkizna voda in nenavadni loki, ki jih je skozi čas ustvarila erozija, rišejo prizore, ki se zdijo skoraj neresnični.

Leave a Reply

Your email address will not be published.