Po predlanski in lanski uspešni (so)organizaciji ogleda tekme v Miamiju (spopad Dragić:Dončić), ki si ju je ogledalo preko 2000 slovenskih navijačev (več TUKAJ) ter žal zaradi izbruha novega koronavirusa odpovedanem velikem dogodku v Dallasu, načrtujemo tudi v sezoni 2020-2021 možnost ogleda tekme lige NBA v živo – tudi v letošnjem letu s kar tremi slovenskimi košarkaši: Luka Dončić (Dallas Mavericks), Goran Dragić (Miami Heat) in Vlatko Čančar (Denver Nugets)!

Liga NBA se začenja 22.12.2020, redni del bo trajal do 16. maja 2021, “Play-in” turnir bo potekal od 18.-21.maja, končnica pa bo potekala od 22. maja do 22. julija 2021.

Hokejska liga NHL z našim Anžetom Kopitarjem se začenja 13. januarja 2021, redni del se bo končal 8. maja 2021, končnica pa bo trajala do 15. julija 2021.

Letošnja potovanja bodo seveda v veliki meri odvisna od razmer glede epidemije Covid-19 ter hitro se spreminjajočih pogojev odprtja, prav tako še ni znano, kdaj bodo tekme odprte za gledalce. Glede vseh novosti smo v kontaktu z kluboma Miami Heat in Dallas Mavericks, ko bo znano kaj več vas bomo o tem takoj obvestili

Organiziramo vam lahko celoten paketletalska karta, vstopnica za tekmo, nočitev, dodatne storitve (najem avta, dodatni ogledi, “road trip” po okolici), ali pa le del z NBA tekmo v sklopu daljšega potovanja po ZDA (Kalifornija in jugozahod ZDA, Vzhod ZDA (New York, Washington), Florida, Teksas, Skalno gorovje, Kanada (Toronto in Niagarski slapovi),…).

Za informativno (in seveda neobvezujoče) zanimanje nam prosim pošljite sporočilo na email nba@posvetu.si in obveščali vas bomo o vseh novostih glede možnega obiska v letošnji sezoni.

Termini tekem med slovenskimi igralci – v pripravi

Po želji vam pripravimo individualno ponudbo za katero koli tekmo lige NBA s hotelom po vašem okusu, kartami za tekmo, najemom vozil in vsem ostalem, za več informacij nam pišite na rezervacije@posvetu.si

Leave a Reply

Your email address will not be published.