Super cene za dopustovanje na priljubljenem grškem otoku! 

Iz Ljubljane boste s čarterskimi leti lahko poleteli na številne sanjske destinacije! Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.siSpodaj vam predstavljamo ponudbe dveh slovenskih organizatorjev potovanj na čudoviti Karpatos, ki je drugi največji med grškimi otoki na jugovzhodu Egejskega morja. Zaradi oddaljene lege je Karpatos ohranil številne posebnosti oblačenja, običajev in narečja. Plaže na otoku lahko razdelimo v štiri velike skupine: plaže na vzhodni obali so manjše in prodnate, vendar brez vetra; plaže na južnem dela otoka in blizu letališča so iz drobnega belega peska; peščena plaža na zahodni obali je najbolj izpostavljena vetru; plaže na severu otoka so dostopne le po morju in delno s terenskim avtomobilom.

Evropsko turistično zavarovanje (zdravstveno / riziko odpovedi)

Kdaj: Od 25.5.2024 – 12.10.2024 

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (samo nočitev, nočitev z zajtrkom, polpenzionom, polni penzion). Možne so tudi počitnice za 14 dni. Možnost tudi nakupam Flight Only (od 469€ po osebi).

KARPATOS:

Cene paketov na osebo za najugodnejši termin*:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb / različni tipi prehrane; OV = samo nočitev, UF = nočitev z zajtrkom, HP = polpenzion, VP = polni penzion, AI = All Inclusive):

(Hotel Olypic Sup – cena 399€ z odhodom 27.9.)


Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas o namestitvah in podali vam bomo več informacij.

Primer gibanja cen za eno izmed najugodnejših namestitev*:

Najugodnejši termini so z odhodi v maju, juniju ter deloma v septembru.

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

–         0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*
–         1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*
–         3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*
–         4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).
OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Druga morebitna doplačila / info:

Pri nekaterih organizatorjih je možno še doplačilo goriva (oziroma ni še vključeno v to ceno): Glede na trenutno situacijo izjemnega dviga cen goriva bo morda ob končnem plačilu aranžmaja potrebno obračunati tudi doplačilo za gorivo, ki bo odvisno od višine cene goriva v času obvestila potniku o višini doplačila. Navedeno doplačilo je sestavni del aranžmaja, o njem so potniki obveščeni najkasneje 20 dni pred pričetkom aranžmaja

Nekatere ponudbe so morda na povpraševanje, kar pomeni, da moramo pred potrditvijo rezervacijo razpoložljivost še preveriti pri organizatorjih oziroma hotelirjih.

Vsa ponudba:

Enodnevni izlet v Philadelphijo 5.2.2024 (za udeležence potovanja v New York)

Evropsko turistično zavarovanje:

Varno na poti: riziko odpovedi in zdravstveno zavarovanje

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

Leave a Reply

Your email address will not be published.