Super cene za dopustovanje na priljubljenem grškem otoku!

Iz Ljubljane boste s čarterskimi leti lahko od konca aprila poleteli na številne sanjske destinacije! Informativno rezervacijo opravite TUKAJ. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Spodaj vam predstavljamo ponudbe dveh slovenskih organizatorjev potovanj na romantični Santorini.

Karpatos je drugi največji med grškimi otoki na jugovzhodu Egejskega morja. Zaradi oddaljene lege je Karpatos ohranil številne posebnosti oblačenja, običajev in narečja. Plaže na otoku lahko razdelimo v štiri velike skupine: plaže na vzhodni obali so manjše in prodnate, vendar brez vetra; plaže na južnem dela otoka in blizu letališča so iz drobnega belega peska; peščena plaža na zahodni obali je najbolj izpostavljena vetru; plaže na severu otoka so dostopne le po morju in delno s terenskim avtomobilom.

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Kdaj: Od 29.5.2021 – 9.10.2021 

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (samo nočitev, nočitev z zajtrkom, polpenzionom, polni penzion). Možne so tudi počitnice za 14 dni.

KARPATOS:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb / različni tipi prehrane)

Kliknite na sliko za opis hotela (stran 1, 2 ali 3) ter informativno rezervacijo ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Kliknite na sliko za opis hotela (stran 1, 2 ali 3) ter informativno rezervacijo ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

*zapisane cene se lahko spremenijo. Cene so različne glede na termin potovanja (prikazane so najnižje cene).

Informativno rezervacijo opravite TUKAJLahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas tudi za dopustovanje na Jadranu!

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

–         0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*
–         1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*
–         3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*
–         4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).
OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Vsa ponudba:

Super paketna ponudba za leto 2021 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, …

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas tudi za dopustovanje na Jadranu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.