Super cene za dopustovanje na priljubljenem grškem otoku!

Iz Ljubljane boste s čarterskimi leti lahko v poletni sezoni poleteli na številne sanjske destinacije! Informativno rezervacijo opravite TUKAJ, lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Spodaj vam predstavljamo ponudbe slovenskih organizatorjev potovanj na romantični Santorini. Ponudba se začenja pri 459€, za to ceno pa dobiste povratno letalsko karto z vključeno prtljago, 7 nočitev z zajtrkom ter prevoz iz letaličca do namestitve (ter nazaj).

Zakintos je otok v Jonskem morju, ki pripada Grčiji. Površina otoka je 402 km² (dolžina približno 40 km), najvišji vrh Vrachionas je visok 758 m. Glavno in hkrati največje otoško naselje je istoimensko mesto Zakintos z okoli 10.000 prebivalci, na celotnem otoku pa živi okoli 41.000 prebivalcev. Glavne dejavnosti na otoku so turizem, kmetijstvo (predvsem pridelava oljčnega olja) in domača obrt. Povprečna temperatura zraka v juliju je 31 stopinj, morja pa 24 stopinj. V poletnih mesecih skorajda ni padavin, so pa zato izrazitejše v zimskih mesecih. Na otoku je več vrst plaž; na severni in vzhodni strani prevladujejo mivkaste, nekaj pa je prodnatih in peščenih. Turistično najbolj prepoznavne so: Limnionas, Porto Roxa, Vromi, Zaliv tihotapcev (Navagio), Makris Gialos, Keri, 9 km dolga plaža med Kalamakijem in Laganasom, … Na vse plaže je vstop brezplačen, plačljivi so senčniki in ležalniki (določene plaže so zaradi strmega terena dostopne le z morske strani, zato nanje vozijo številna turistična plovila). Za raziskovanje skritih in nekoliko manj skritih kotičkov otoka priporočamo najem avtomobila. Več o Zakintosu si lahko preberete tukaj v našem potopisu.

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Kdaj: Od 7.6.2022 – 4.10.2022

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (samo nočitev, nočitev z zajtrkom, polpenzionom, polni penzion). Možne so tudi počitnice za 14 dni.

ZAKINTOS:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb / različni tipi prehrane)

Kliknite na sliko za opis hotela (stran 1, 2, 3, 4 ali 5) ter informativno rezervacijo ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Kliknite na sliko za opis hotela (stran 1, 2, 3, 4 ali 5) ter informativno rezervacijo ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

*zapisane cene se lahko spremenijo. Cene so različne glede na termin potovanja (prikazane so najnižje cene).

Informativno rezervacijo opravite TUKAJLahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas tudi za dopustovanje na Jadranu!

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

–         0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*
–         1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*
–         3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*
–         4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).
OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Vsa ponudba:

Paketna ponudba za leto 2022 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, …

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas tudi za dopustovanje na Jadranu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.