Super cene za dopustovanje na priljubljenem grškem otoku! 

Iz Ljubljane boste s čarterskimi leti lahko od konca aprila poleteli na številne sanjske destinacije! Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.siSpodaj vam predstavljamo ponudbe slovenskih organizatorjev potovanj na Zakintos. To je otok v Jonskem morju, ki pripada Grčiji. Površina otoka je 402 km² (dolžina približno 40 km), najvišji vrh Vrachionas je visok 758 m. Glavno in hkrati največje otoško naselje je istoimensko mesto Zakintos z okoli 10.000 prebivalci, na celotnem otoku pa živi okoli 41.000 prebivalcev. Glavne dejavnosti na otoku so turizem, kmetijstvo (predvsem pridelava oljčnega olja) in domača obrt. Povprečna temperatura zraka v juliju je 31 stopinj, morja pa 24 stopinj. V poletnih mesecih skorajda ni padavin, so pa zato izrazitejše v zimskih mesecih. Na otoku je več vrst plaž; na severni in vzhodni strani prevladujejo mivkaste, nekaj pa je prodnatih in peščenih. Turistično najbolj prepoznavne so: Limnionas, Porto Roxa, Vromi, Zaliv tihotapcev (Navagio), Makris Gialos, Keri, 9 km dolga plaža med Kalamakijem in Laganasom, … Na vse plaže je vstop brezplačen, plačljivi so senčniki in ležalniki (določene plaže so zaradi strmega terena dostopne le z morske strani, zato nanje vozijo številna turistična plovila). Za raziskovanje skritih in nekoliko manj skritih kotičkov otoka priporočamo najem avtomobila. Več o Zakintosu si lahko preberete tukaj v našem potopisu.

Evropsko turistično zavarovanje (zdravstveno / riziko odpovedi)

Kdaj: Od 6.6.2023 – 3.10.2023 

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (samo nočitev, nočitev z zajtrkom, polpenzionom, All Inclusive). Možne so tudi počitnice za 14 dni. Možnost tudi nakupa Flight Only (od 439€ po osebi).

ZAKINTOS*:

Cene paketov na osebo za najugodnejši termin*:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb / različni tipi prehrane)


Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas o namestitvah in podali vam bomo več informacij.

Primer gibanja cen za eno izmed najugodnejših namestitev*:

(cena na osebo za 7 dni v evrih na skrajni desni strani – ob odhodu dveh oseb / za nočitev z zajtrkom)

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas o namestitvah in podali vam bomo več informacij.

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

–         0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*
–         1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*
–         3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*
–         4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).
OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Druga morebitna doplačila / info:

Pri nekaterih organizatorjih je možno še doplačilo goriva (oziroma ni še vključeno v to ceno): Glede na trenutno situacijo izjemnega dviga cen goriva bo morda ob končnem plačilu aranžmaja potrebno obračunati tudi doplačilo za gorivo, ki bo odvisno od višine cene goriva v času obvestila potniku o višini doplačila. Navedeno doplačilo je sestavni del aranžmaja, o njem so potniki obveščeni najkasneje 20 dni pred pričetkom aranžmaja

Nekatere ponudbe so morda na povpraševanje, kar pomeni, da moramo pred potrditvijo rezervacijo razpoložljivost še preveriti pri organizatorjih oziroma hotelirjih.

Vsa ponudba:

Paketna ponudba za leto 2023 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, …

Evropsko turistično zavarovanje:

Varno na poti: riziko odpovedi in zdravstveno zavarovanje

Preberite še:

Skriti in malce manj skriti kotički Zakintosa

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

Leave a Reply

Your email address will not be published.