Leto 2020 bo zagotovo zaznamovano z epidemijo koronavirusa COVID-19 in s tem povezanim (upajmo da) začasnim kolapsom večine storitev, začenši s turizmom. Ker se trenutno razmere spreminjajo iz dneva v dan smo na Agenciji Po svetu mnenja, da se bo marsikdo letos raje odločil za počitnikovanje v Sloveniji ali v bližnjih državah, do koder je možna vožnja z avtomobilom.

Kot polno licencirana turistična agencija imamo dostop do različnih rezervacijskih sistemov, s katerimi lahko za marsikateri hotel pridobimo ugodnejšo ceno, kot je dostopna na spletnih agencijah (npr. na eni največjih agencij, Booking).

V primeru, da v času karantene razmišljate o času, ko bo virus že preteklost, smo vam na voljo za rezervacijo vašega načrtovanega dopusta. Ker je situacija glede virusa v prihodnjih mesecih še precej nepredvidljiva, vsem strankam omogočamo rezervacijo namestitve z možnostjo brezplačne odpovedi hotelske namestitve do nekaj dni pred odhodom. Pri rezervaciji ni potrebno plačilo, nekaj dni pred iztekom roka za brezplačen preklic potovanja vas bomo kontaktirali, da potrdite ali prekličete vašo rezervacijo. V primeru, da se odločite za potovanje, tako šele tik pred odhodom poravnate celoten znesek.

Za rezervacijo ali povpraševanje po cenah za željeno destinacijo v Sloveniji ali bližnji/daljni okolici nam lahko s klikom na to povezavo >>>POŠLJETE POVPRAŠEVANJE<<<

Spodaj smo zbrali nekaj primerov ugodnih cen hotelov za naključni termin 2.-5.7.2020, vključenim zajtrkom in možnostjo brezplačne odpovedi. Cene veljajo za dvoposteljne sobe, od termina do termina se glede na razpoložljivost lahko spreminjajo. Pogoji za odpoved pa so prav tako odvisni od hotela do hotela (ter od ponudnika).

Nekaj primerov (v ponudbi imamo seveda še precej več hotelov) za 3 NOČITVE Z ZAJTRKOM ZA 2 OSEBI:

Kranjska Gora:

Best Western Hotel 4*:

Hotel Špik 3*:

Bohinj:

Hotel Jezero 3*:

Portorož:

Boutique Hotel Portorož 4*:

Terme Krka:

Hotel Sport Terme Krka 4*:

Moravske Toplice:

Hotel Vivat 4*:

Zgoraj so navedeni le primeri hotelov in cen (za lažjo predstavo o razlikah v ceni). Ugodne cene vam lahko uredimo tudi za številne druge hotele po Sloveniji in kjerkoli drugje po svetu. V kolikor iščete apartmajske in ne hotelske nastanitve, so v naših sistemih nekoliko slabše zastopane in vam priporočamo rezervacijo kar na agenciji Bookingali pa vam rezervacijo na tej agenciji uredimo mi (z dodanim manjšim stroškom za opravljeno storitev).

Pri nas lahko rezervirate tudi hotele v termalnih centrih po Sloveniji (Čatež, Moravske Toplice, Topolšica,…).

Ponudimo vam lahko tudi doživetje na Pohorju – Pot med krošnjami na Rogli z vključenim kosilom na žlico in dodatnim ogledom (npr. Žička Kartuzija, Center Noordung,…) za 24€/osebo oziroma 30€/osebo s kosilom Okusi Rogle.

Za rezervacijo ali povpraševanje po cenah za željeno destinacijo v Sloveniji ali bližnji/daljni okolici nam lahko s klikom na to povezavo >>>POŠLJETE POVPRAŠEVANJE<<<

Datumi, do katerih je možna brezplačna odpoved in do katerih je potrebno plačilo za potrditev rezervacije, se razlikujejo od hotela do hotela. O točnem datumu, do katerega je možna brezplačna odpoved, boste seveda obveščeni glede na vaš izbor destinacije in ponudnika nočitev.

Leave a Reply

Your email address will not be published.