Luksuzne počitnice za pare: 5* Hotel Proteas Blu Resort

Grčija je letos ena najbolj varnih držav za obisk v času poletnih počitnic. Mapa za Evropo in celotni svet je na voljo >>>TUKAJ<<<

Iz Ljubljane s direktnim čarterskim letom poletite na otok Samos in si privoščite prijeten poletni dopust! V odličnem Hotelu Proteas Blu Resort 5* (adults only) lahko en teden uživate že za samo 899€/osebo – direktno iz Ljubljane s čarterskim letom, vključen pa je polpenzion. Informativno rezervacijo opravite TUKAJ ali pa nam pošljite pošljite povpraševanje.

Kdaj: najcenejši je last minute termin 26.7.-2.8., poznejši termini pa so kar nekaj dražji (200€+), zato izkoristite to možnost poceni luksuznih počitnic

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest (osvežene cene so ves čas na voljo na spodnji povezavi)

Povezava do ponudbe:

Hotel Proteas Blu Resort 5* 899€/odraslo osebo

Hotelsko naselje samo za odrasle, ob lastni prodnato peščeni plaži,  2.3 km od centra kraja Pitagorion in 5 km od letališča, avtobusna postaja pred hotelom.
Ponudba: restavracije (glavna; mednarodna, ribja open air, »a-la-carte«), okrepčevalnica, več barov; bazen, notranji bazen, jacuzzi, turška kopel, ma­sa­ža, lepotilni salon; trgovinica, internetni (plačilo) in tv kotiček, brezžični internet; fitnes, tenis, odbojka na plaži, košarka; lahka animacija.
Kopalne brisače, ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži brezplačno.
Standardne sobe (glavna zgradba): klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, mini bar (plačilo), sef, balkon ali terasa, morska
stran. Možno dodatno ležišče.
Standardni bungalovi: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, kopalni plašč in copati, telefon, sat-tv, brezžični internet, mini bar (plačilo), sef, balkon ali terasa, morska stran. Nekateri v prvi vrsti ob morju (doplačilo). Možno dodatno ležišče.
Blue suite z bazenom: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, kopalni plašč in copati, telefon, sat-tv, brezžični internet, mini bar (plačilo), sef, terasa, morska stran, lastni bazen. Možno dodatno ležišče.
Storitev polpenzion: samopostrežna zajtrk in večerja.

Povprečna ocena: 9.4/10
Spletna stran hotela: www.proteasbluresort.gr

NAŠI NAMIGI

  • hotel ob lastni plaži
  • za osebe nad 16 let
  • odlične povratne informacije
  • priporočamo mladoporočencem

POMEMBNO:
Doplačilo na destinaciji:
Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

–         0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*
–         1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*
–         3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*
–         4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).

Cena poleg nočitev in polpenziona v hotelu vključuje:

  • povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine,
  • 1 kos oddane prtljage do 20 kg in 1 kos ročne prtljage do 5 kg
  • prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno
  • 7 nočitev s polpenzionom v hotelu Proteas Blu Resort 5*

*Cene na zgornjih povezavah se lahko ob razprodaji najugodnejših mest dvignejo. Osvežene cene lahko preverite na omenjenih povezavah. Zapisana cena velja ob odhodu dveh odraslih oseb.

Informativno rezervacijo ali osvežitev cen opravite TUKAJ ali pa nam pošljite pošljite povpraševanje.

Če ste malce avanturista in bi želeli na Samos po še boljših cenah, kliknite TUKAJ, kjer so na voljo vsi paketi za celotno poletje (tudi samo letalske karte).

Leave a Reply

Your email address will not be published.