Zaradi strahu pred širjenjem novega korona virusa COVID-19 so tudi evropske letalske družbe začele izvajati različne ukrepe in prilagoditve v svojih voznih redih. Tako lahko pride do sprememb ali odpovedi vaših letov.

Ker so letalske družbe, posredniki in agencije zaradi teh sprememb izjemno obremenjene, vse potnike naprošamo, da pred potovanjem na spletnih straneh svojih letalskih prevoznikov preverite stanje vaših letov. Veliko letalskih družb bo namreč izvedlo avtomatske spremembe in preusmeritve na letalskih kartah, v primeru da pride do preklica/spremembe enega od letov.

Stanje letov preverite tako, da obiščete spletno stran prevoznika, s katerim bodo opravljeni vaši leti. Na strani poiščete opcijo “Manage my booking” ali npr. “Check my trips”. Ob vpisu boste potrebovali vaše podatke z rezervacije kart – e-ticket number (13-mestna številka) ali booking reference (6-mestna koda črk in števil) ter vaš priimek/ime. Sistem vam bo nato odprl vaše podatke o letih, ki so lahko v primeru sprememb letov že drugačni, kot so bili ob vaši rezervaciji kart. Za vaše potovanje veljajo ti novi podatki (predlagamo da si morebitne nove časovnice natisnete, da jih ne zamenjate s starimi časovnicami).

V primeru, da potujete s čarterskim poletom, vas bomo o morebitnih spremembah obvestili po e-mailu, ko dobimo uradno obvestilo s strani organizatorjev.

V primeru, da pri pregledu vaših letov (ki ste jih rezervirali pri nas) potrebujete pomoč, smo na voljo za kontakt po e-mailu rezervacije@posvetu.si (delovne dni od 8-16h, bomo pa v teh dneh/tednih še nekoliko bolj pozorni na vprašanja tudi izven uradnega delovnika.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.