Super cene za štiričlansko družino v zadnjem tednu avgusta: za 4 dni samo 749€! Ob odhodu dveh oseb: za 4 dni le 269€/osebo, za 7 dni pa samo 399€/osebo (vse z zajtrkom)!

Norveška je varna država in avgusta ob povratku seveda ne bo potrebno oditi v karanteno. Mapa za Evropo in celotni svet je na voljo >>>TUKAJ<<<

V ceno je vključena povratna letalska karta z Dunaja ter 4 (7) nočitev z zajtrkom v različnih nastanitvah. V ceno niso vključeni vodenje po Norveški, prevoz iz letališča do hotela ter ostale dodatne storitve. Lahko vam uredimo najem avtomobila, turistično zavarovanje, zavarovanje rizika odpovedi itd. Cena na odraslo osebo v terminu od 25.8. – 29.8. je samo 269€/osebo, od 22.8. – 29.8. pa 399€/osebo (ob odhodu dveh oseb). Družinske počitnice (2 odrasla + 2 otroka do 12 let) so v terminu od 25.8. – 29.8. na voljo za samo 749€, od 22.8. – 29.8. pa zgolj 999€. Možne so tudi druge kombinacije ter drugi termini po ugodnih cenah!

Povpraševanje nam pošljite TUKAJ ali na mail rezervacije@posvetu.si . 

Dunaj – Oslo (22.8. – 29.8.)

(sobota – sobota)

Let + 7 nočitev z zajtrkom:

1) Scandic Fornebu**** (Booking 8,5/10)
999€ za celo družino (2 odrasla + 2 otroka do 12. leta)

2) First Hotel Millennium**** (Booking 7,9/10)
399€ / osebo

3) Možna je tudi izbira drugih hotelov po podobnih cenah ali pa sestava ponudbe s kombiniranim spanjem po Norveški

Dunaj – Oslo (25.8. – 29.8.)

(torek- sobota)

Let + 4 nočitve z zajtrkom:

1) Scandic Fornebu**** (Booking 8,5/10)
749€ za celo družino (2 odrasla + 2 otroka do 12. leta)

2) First Hotel Millennium**** (Booking 7,9/10)
269€ / osebo

3) Možna je tudi izbira drugih hotelov po podobnih cenah ali pa sestava ponudbe s kombiniranim spanjem po Norveški

V ceno je vključena povratna letalska karta z Dunaja ter 4 (7) nočitev z zajtrkom v različnih nastanitvah. V ceno niso vključeni vodenje po Norveški, prevoz iz letališča do hotela ter ostale dodatne storitve. Lahko vam uredimo najem avtomobila, turistično zavarovanje, zavarovanje rizika odpovedi itd.

Cena velja ob odhodu dveh oseb (ali 2+2 za družinsko ponudbo). Možne so tudi druge kombinacije ter drugi termini po ugodnih cenah! Tu ne gre za klasično paketno ponudbo, temveč za kombinirano ponudbo leta + namestitev z zajtrkom in so na voljo po še bolj ugodnih cenah, kot klasične paketne ponudbe!

V ceno je vključena ročna prtljaga po pravilih prevoznika. Za dodatni kovček je potrebno doplačilo v vsako smer. Sedeži so na letalu razporejeni avtomatsko, če bi želeli rezervacijo skupaj, lahko to uredimo za doplačilo.

Povpraševanje nam pošljite TUKAJ ali na mail rezervacije@posvetu.si

Možnosti glede vaše odpovedi: 

(do enega tedna pred odhodom, v situaciji, če je let vseeno izveden, vi pa se odločite, da ne bi potovali ali pa recimo ne morete do letališča, ker so meje zaprte)

  • Delno vračilo denarja (večji delež)

Možnosti glede splošne odpovedi: 

(do enega tedna pred odhodom, velja le za primer, da letalski prevoznik odpove potovanje)

  • Delno vračilo denarja (večji delež)
  • Ostalo v obliki vrednotnice pri letalskem prevozniku

Povpraševanje nam pošljite TUKAJ ali na mail rezervacije@posvetu.si

Leave a Reply

Your email address will not be published.