Evforija je na vrhuncu! Slovenska nogometna reprezentanca bi se z zmago na tekmi proti Danski v Kopenhagnu že uvrstila na Evropsko prvenstvo prihodnje leto v Nemčiji. Greš z nami? Za rezervacijo ali povpraševanje nam pišite na rezervacije@posvetu.si.

PROGRAM POTOVANAJA
ODHOD: 17.11.2023
NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV: 150
ČAS POTOVANJA: 1 DAN

1. dan, petek, 17.11.2023: LJUBLJANA – KOPENHAGEN – LJUBLJANA
Zbirališče potnikov na letališču Jožeta Pučnika Brnik ob 07.00 uri. Prijava na let, polet posebnega letala (ob 09.00 uri) v Kopenhagen. Po pristanku (ob 10.30 uri) in opravljenih obmejnih formalnostih odhod v center mesta. Sledi ogled glavnih mestnih znamenitosti. Najprej se bomo zapeljali v nekdanjo pristaniško četrt Christianshavn, kjer se nahaja samooklicano svobodno mesto Christiania. Danska je poznana po svobodnem in kreativnem duhu svojih prebivalcev. Nikjer se to ne odraža bolje kot v Christanii. Sledi panoramski avtobusni ogled glavnih znamenitosti Kopenhagna s postankom pri prikupnem kipu Male Morske Deklice.  Ogled bomo končali na znameniti ulici Nayhvn, kjer bo prosti čas za kosilo. Popoldan možnost vožnje z ladjico po kanalih Kopenhagna (doplačilo). Sledi odhod na stadion Parken in ogled kvalifikacijske tekme za EP Danska : Slovenija (20.45). Po končani tekmi zbor potnikov in odhod na letališče. Prijava na let in polet letala v Slovenijo.

Redna cena: 495 €

Samo letalski prevoz (brez transferjev in ogleda) : 410 €

V ceno je vključeno: letalski prevoz s posebnim čarterjem Ljubljana – Kopenhagen – Ljubljana, vsi transferji in ogledi po programu, navijaški šal, vodena organizacija in izvedba potovanja.

Doplačila:
⦁ Vstopnica za tekmo: 55 €
⦁ Vožnja z ladjico: 18 €

Minimalno število prijavljenih potnikov za izvedbo programa: 150 potnikov


Greste z nami na Dansko?

Za rezervacijo ali povpraševanje nam pišite na rezervacije@posvetu.si.

Več ponudbe:

(klik na prispevek za razširitev)

Bon za potovanje – najboljše darilo za rojstni dan, novo leto, obletnice …

Ogled tekme lige NBA v sezoni 2023/24

All Inclusive Egipt že od fantastičnih 375€ z Brnika!

Potovanja iz LJ: Mehika, ZDA, Španija, Turčija, Kuba …

Super Last Minute ponudba z Brnika!

Leave a Reply

Your email address will not be published.