Po uspešni (so)organizaciji ogleda tekme v Miamiju (spopad Dragić – Dončić) v letih 2019 in 2020, ki si ju je ogledalo preko 2000 slovenskih navijačev (več TUKAJ) ter žal zaradi izbruha novega koronavirusa odpovedanem velikem dogodku v Dallasu, tudi v sezoni 2021-2022 organiziramo možnost ogleda tekme lige NBA v živo v družbi slovenskih navijačev!

Organiziran navijaški izlet v ZDA bo potekal od 27.2. – 7.3. 2022!

Ogledali si bomo lahko naslednje tekme (vsi tekmo v Dallasu, tekmi v LA opcijsko, priporočamo seveda ogled obeh ali vsaj ene):

v Los Angelesu: LA Kings (NHL/Anže Kopitar) – Boston Bruins 28.2.2022

v Los Angelesu: LA Lakers – Dallas Mavericks 1.3.2022

v Dallasu: Dallas Mavericks – Sacramento Kings 5.3.2022


NOVO 22.1.22: Zaradi velikega zanimanja smo povečali skupino za dodatnih 8 mest!

Potovanje je že zagotovljeno, saj se bo potovanja udeležila najbolj znana slovenska navijaška skupina! Če ste večja skupina/družina lahko za vas dodatno uredimo individualno popolno organizacijo od letalske karte do nočitev, kart za tekmo, ogledov po vašem okusu.

S skupino bo v ZDA prisoten spremljevalec, ki bo po želji organiziral dodatne aktivnosti in oglede ter spremljal skupino na opcijskih izletih in aktivnostih ter bil ves čas na voljo članom skupine za kakršno koli pomoč.

Lahko pa se nam le pridružite v Los Angelesu (ali samo v Dallasu) in od tam naprej potujete kot del navijaške skupine po spodnjem programu (ob seveda ustrezno nižji ceni). Več info na nba@posvetu.si

Letalsko karto v tem primeru kupite v lastni režiji, npr. s pomočjo kolegov na spletni strani www.posvetu.si, več info o letalskih kartah v prispevku Letalske karte za ogled tekem lige NBA v sezoni 2021/22 oz na email rezervacije@posvetu.si

Pogoji za vstop v ZDA zaradi epidemija Covid-19: za vstop v ZDA je trenutno potrebno polno cepljenje (prebolelost se ne prizna, booster ni potreben) proti Covid-19 (za otroke do 18 let cepljenje ni obvezno) in negativni hitri test, opravljen dan pred odhodom.

Celoten program organiziranega potovanja v PDF (z vsemi pogoji in ceno glede na izbiro posameznih opcij) si oglejte na tej povezavi: NAČRT POTOVANJA LA-DALLAS 2022

Povzetek potovanja:

 1. dan, nedelja, 27. 2. 2022 LJUBLJANA–ISTANBUL
  Odhod iz Letališča Jožeta Pučnika v Ljubljani ob 19:40, let s Turkish Airliens, prihod v Istanbul ob 00:05, nočitev po pogojih letalske družbe, predvidoma hotel 4* (brezplačen transfer do in iz hotela).
 2. dan, ponedeljek, 28. 2. 2022 ISTANBUL–LOS ANGELES
  Odhod iz Istanbula ob 13:50, prihod v LA ob 16:45 (po lokalnem času), namestitev v hotelu (ob letališču ali v centru mesta, 3-4*).
  Opcija: večerni ogled tekme lige NHL med LA Kings (Anže Kopitar)– Boston Bruins ob 19:30h, karta od 45$ (40€) naprej.
 3. dan, torek, 1. 3. 2022 LOS ANGELES
  Prosto za ogled mesta ali okolice (izleti z najetimi vozili (sami ali v skupaj) ali minibusom ali z javnim prevozom, Hop on – hop off bus, plaže Venice Beach in Santa Monica, Universal Studio/Disneyand/Getty Museum, Griffith Park and Griffith Observatory, Hollywood (Walk of fame, Hollywood znak), Bojna ladja Iowa, Olimpijski stadion 2028 (stadion ameriškega nogometa) in sosednjega legendarnega Foruma, …), nočitev v hotelu.

  Photo by Olenka Kotyk on Unsplash

  Photo by tommao wang on Unsplash

  Opcija: ogled tekme lige NBA med  LA Lakers (LeBron James) – Dallas Mavericks (Luka Dončić) ob 19h, karta od 70$ (62€) naprej.

 4. dan, sreda, 2. 3. 2022 LOS ANGELES)
  Prosto za ogled mesta ali okolice, nočitev v hotelu.
  Predlog: celodnevni ogled okolice LA (organizirano ali z najetimi avtomobili): narodni park Joshua Tree, »ghost town« (in/ali Palm Springs, Malibu, San Diego).

  Photo by Jake Blucker on Unsplash

 5. dan, cetrtek, 3. 3. 2022 LOS ANGELES–TEXAS (DALLAS ali HOUSTON)
  Let LOS ANGELES – DALLAS. Po pristanku v Dallasu transfer do nočitve, popoldansko/večerno raziskovanje centra mesta (npr. Texas BBQ 🙂 ).
  Opcija – takojšen odhod (ali direktni let) proti Houstonu in nočitev tam.
 6. dan, petek, 4. 3. 2022 DALLAS ali izlet v HOUSTON (NASA, RODEO, obala Mehiškega zaliva )
  Priporočena opcija
  : Zjutraj odhod z najetimi avtomobili ali minibusom (transfer za doplačilo glede na izbiro načina potovanja) v Houston. Možni ogledi: Nasa Space Center –  zgodovino ameriškega vesoljskega programa (vstopnina za doplačilo) ali obala Mehiške zaliva ali centra mesta. Popoldne/zvečer ogled Rodea (enega največjih rodeo-ov na svetu), s koncertom Ricky-a Martin-a (karte za doplačilo, od 24 do 50€  – cena za Rodeo + koncert).

  Photo by Sean Robertson on Unsplash


  Alternativna opcija
  : Dallas, prosto za ogled mesta in/ali okolice (npr. Forth Worth Stockyards, zabaviščni park, koncert Nick Cave,…). Nočitev Houston ali Dallas.

 7. dan, sobota, 5. 3. 2022 (HOUSTON)– DALLAS (DONČIĆ)
  Priporočena opcija: Dopoldan sprehod po centru Houstona ter vožnja nazaj v Dallas.
  Alternativna opcija
  : Prosto v Dallasu in »priprava« na popoldansko tekmo.
  ——————–
  VSI: Odhod v dvorano American Airlines Arena in ogled tekme liga NBA Dallas Mavericks : Sacramento Kings ob 16h. Po končani tekmi upamo na kratko srečanje z Luko Dončićem(žal odvisno od precej dejavnikov, tudi Covid-19 ukrepov) ter prav tako predvidoma obisk slovenskega sprejema. V nasprotnem primeru samostojno navijaško druženje pozno v noč :). Nočitev Dallas.
 8. dan, nedelja, 6. 3. 2022 DALLAS – ISTANBUL
  Prost dan za raziskovanje Dallasa (atentat na JFK, center mesta, muzeji, šoping,…), odhod na letališče, nočni let proti Istanbulu ob 20:40.

  Photo by R K on Unsplash

 9. dan, ponedeljek, 7. 3. 2022 ISTANBUL – LJUBLJANA
  Prihod v Istanbul in po 1:20h postanka nadaljevanje poleta proti Ljubljani. Prihod v Ljubljano ob 18:45.

Cena potovanja: od 1250€ na osebo naprej! Več informacij tukaj: NAČRT POTOVANJA LA-DALLAS 2022

Možnost zavarovanja rizika odpovedi potovanja (pogoji in cenik zavarovanja TUKAJ).

Za rezervacije ali povpraševanje prosim pišite na nba@posvetu.si ali pokličite na 041 37 36 34 (boljša dosegljivost v popoldanskih urah, med 17h-21h, v drugih terminih tem prosim pošljite SMS in vas pokličemo nazaj).

Nekaj utrinkov iz preteklih dogodkov:

 

Po želji vam pripravimo tudi individualno ponudbo s hotelom ali apartmajem po vašem okusu, z poljubnim odhodnim letališčem in datumom odhoda in povratka ter sedežem v dvorani.

Za ogled tekme v Miamiju med Miami Heat in Dallas Mavericks 15.2.2022 pa si oglejte več informacij TUKAJ ali pišite na nba@posvetu.si

Leave a Reply

Your email address will not be published.