Super cene za dopustovanje na čudovitem španskem otoku! PCR test ob povratku ni potreben!

Majorka (špansko: Mallorca) je španski otok v Sredozemskem morju, ki z otoki Menorca, Ibiza in drugimi spada med Balearske otoke. Od sredine šestdesetih let so lastniki tamkajšnjih zabavišč in lokalov v glavnem Nemci in Avstrijci, zato je glavni vir dohodka za prebivalce otoka turizem. Na Mallorco zahajajo znani obrazi nemškega govornega območja – nemški igralci, glasbeniki, televizijci, zvezdniki vseh področij. Majorka je izrazito zabavnjaška scena, zato v vsakem lokalu od 21:00 do 4:00 igra skupina ali elektronska plesna glasba – vseh sedem noči v tednu (no vsaj v času pred korono je bilo tako). Mallorca ima tudi letališče z direktnimi povezavami do večjih evropskih letališč. Ima ogromno najmodernejših hotelov, prečudovite plaže – turistično pa je zanimiva tudi zaradi zgodovinskih in arhitekturnih znamenitosti.

Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Kdaj: 24.6.2021 – 1.7.2021

Časovnice: znano kmalu

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane 

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. V osnovni ceni so vključene 4 nočitve v hotelu z različnimi tipi prehrane.

Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

PONUDBA:

(cena na osebo za 5 dni oziroma 4 nočitve – ob odhodu dveh oseb / različni tipi prehrane)

Kliknite na sliko za opis hotela (po kliku na Opis ponudbe) ter informativno rezervacijo ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Kliknite na sliko za opis hotela (po kliku na Opis ponudbe) ter informativno rezervacijo ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Vse podane cene so zgolj informativne in se lahko spremenijo. Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si


(klik na sliko za razširitev)

POMEMBNO:

V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov ob morebitnih dodatnih varnostnih in sanitarnih ukrepih, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev.

Otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Doplačilo na destinaciji:

Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

–     2 EUR/osebo/dan za objekte 1-2*

–     3 EUR/osebo/dan za objekte 3-4*

–     4 EUR/osebo/dan za objekte 5*

(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).

POGOJI ZA VSTOP NA MAJORKO:

Slovenski potniki morajo ob prihodu na Majorko obvezno predložiti negativen PCR test (RT-PCR) COVID-19, ki ni starejši od 72 ur pred prihodom/pristankom na Majorci (otroci do 6. leta v spremstvu s starši testa ne potrebujejo).

Potrdilo mora biti v pisni ali elektronski obliki in izdano v španskem, angleškem, nemškem ali francoskem jeziku ter mora vsebovati sledeče podatke: ime in priimek potnika, številko osebnega dokumenta (ki mora biti enak dokumentu s katerim potujete), datum in uro testa, identifikacijo oz. podatke in kontakt uradnega laboratorija oz. zdravstvene organizacije/organa, ki je izvedel test, uporabljeno tehniko za izvedbo testa ter negativni rezultat testa.

Samoplačniški test z obveznim naročanjem lahko opravite v pristojnih zavodih, zdravstvenih domovih in bolnicah manj kot 72 ur pred pristanom letala na Mallorci).

Dodatno potrebuje VSAK POTNIK (tudi za otroke do 6. leta) pred odhodom izpolniti FCS obrazec (zaradi samih postopkov pridobivanja QR kode), ki ga najdete na povezavi https://www.spth.gob.es/. Vsak potnik, se mora najprej registrirati oz. urediti profil in nato izpolniti formular. Obrazec je v angleškem jeziku in ga lahko izpolni ena odrasla oseba na prijavi/skupni rezervaciji (na posamezen obrazec dodate osebe, ki potujejo skupaj z vami in imajo bivališče na istem naslovu (odrasle in mladoletne osebe – v vsakem primeru pa mora odrasla oseba dodati na isti formular mladoletne potnike, ki potujejo z vami oz. osebe do 18. leta. V primeru, da potniki na posamezni prijavi nimajo istega bivališča morajo izpolniti ločeno prijavo – za vsakega potnika posebej). Pomembno je, da v obrazec navedete tisti potovalni dokument s katerim boste potovali oz. se zglasili na letališču. Po izpolnitvi obrazca boste prejeli potrditveno sporočilo o uspešno izpolnjenem obrazcu ter QR kodo za vsakega potnika posebej, katero morate obvezno predložiti letališkemu osebju (tiskana ali mobilna verzija) ob pristanku na Mallorci (brez omenjene kode v državo ne morete vstopiti). Izpolnitev spletne najave za vstop v Španijo je zavezujoča za vse potnike

POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO (ob povratku iz Majorke):

Majorca in Balearski otoki so na zelenem seznamu držav EU, kjer za vstop v Republiko Slovenijo NI POTREBNO predložiti negativnega izvida za COVID-19 (PCR test) oz. testiranje ni potrebno, prav tako ni napotitve v karanteno na domu.

Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Leave a Reply

Your email address will not be published.