Prevoznik Air Serbia je napovedal postopno vzpostavitev letov med Ljubljano in Beogradom, z možnostmi povezav naprej po Evropi. Ob tem je v prodajo dal znižane cene vozovnic! Povratne letalske karte v Skopje ali Podgorico lahko preko naše agencije kupite že od 86€ naprej, v Copenhagen od 96€ naprej, super cene pa so na voljo tudi za Moskvo (od 109€ naprej) in za Istanbul (od 138€ naprej s check-in prtljago)!

Za informacije o cenah za vašo željeno destinacijo in termine nam >>>POŠLJITE POVPRAŠEVANJE<<< ali na rezervacije@posvetu.si

Kdaj: potovanja vse do marca 2021, a cene ne veljajo v vseh terminih do takrat. Po le nekaj višjih cenah lahko odpotujete več različnih terminih. Poletni leti in leti v priljubljenih terminih pa so lahko že dražji.

Trajanje akcije: do razprodaje najcenejših prostih mest na posamezne termine. Prevoznik lahko že pred tem kadarkoli iz prodaje umakne najcenejše tarife.

Prtljaga: v cene je vključenih 8kg ročne prtljage (pri letih v Istanbul pa tudi 23kg check-in prtljage)

Primeri najnižjih cen za povratne karte za odraslo osebo:

Ljubljana – Skopje 86€

Ljubljana – Podgorica 86€

Ljubljana – Copenhagen 96€

Ljubljana – Sarajevo 98€

Ljubljana – Moskva 109€

Ljubljana – Istanbul (s check-in prtljago) 138€

Na voljo pa je še več destinacij po akcijskih cenah, npr. Pariz, Amsterdam, Sofija, Frankfurt, Atene, Zürich,… Za nekatere destinacije so na poti daljši postanki in vam v tem primeru raje ponudimo običajno nekoliko dražjo ponudbo z drugimi prevozniki, a kratkimi prestopi (seveda pa se prilagodimo vašim željam).

Na destinaciji vam uredimo tudi nastanitev (hotel, hostel, apartma,…), najem avtomobila,…

Za rezervacijo ali več informacij naj pošljite povpraševanje >>>TUKAJ<<< ali na e-mail naslov rezervacije@posvetu.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published.