Lefkas oz. Lefkada po super ceni z aranžmajem iz Ljubljane! Septembra za 7 dni že za 399 evrov na osebo, julija pa že za 498 evrov na osebo!

Grčija je varna država in v juliju ob povratku seveda ne bo potrebno oditi v karanteno. Mapa za Evropo in celotni svet je na voljo >>>TUKAJ<<<

V letošnji sezoni lahko z direktnimi čarterskimi leti iz Ljubljane odpotujete tudi na Lefkas! Ko enkrat obiščete otok najlepših plaž Mediterana, si ne morete kaj, da ne bi mislili na nebeško modrino Jonskega morja, sijočo belino peska, pokrajino neukročenih zelenih planjav, oljčnih gajev, vodnih izvirov in rodovitnih dolin. To je otok, ki mu turistični vrvež še ni prišel do živega. Otok, ki je ljubljenec »grkofilov«, raziskovalcev in hedonistov. Na Lefkasu vam prav nikoli ne bo dolgčas: ta dramatičen otok vam bo ponudil nepozabne razglede, zelene doline, visoke gore, plaže, o katerih ste sanjali, vasi kot iz pravljice in svetovljansko glavno mesto z eno najmodernejših marin Mediterana. Lefkas je znan po neverjetni pokrajini in eksotičnem morju. Na otoku je nekaj najlepših plaž v sredozemskem morju. Mnogi samotni peščeni zalivi, dolge zlate plaže in čudovita obala se raztezajo okoli celotnega otoka. Prebivalci Lefkasa so znani po svoji gostoljubnosti in velikodušnosti. Z vami bodo delili veselje do največje ljubezni – hrane in druženja.

V sezoni 2020 lahko na Lefkas odpotujete že od neverjetnih 399 evrov naprej! Ta cena velja za termin od 21. – 28. septembra!

Ponudba vključuje letalski prevoz iz Ljubljane (direktni let), check-in prtljago do 20kg, prevoze do hotelov in nazaj ter 7 nočitev v Cosmos Aparthotel, z Booking oceno 8,7/10.


Vse ponudbe z osveženimi cenami najdete >>>TUKAJ<<<

Zgornje cene veljajo na osebo in veljajo v primeru, da potujeta dva odrasla. Otroci so v večini primerov deležni popustov (pavšalne cene 299€ ali več, odvisno od hotela in razpoložljivosti sob). 

Povpraševanje lahko oddate že na tem iskalniku ali pa nam ga oddate TUKAJ ali na e-mail rezervacije@posvetu.si

Primeri najnižjih cen za potovanje julija/avgusta:

Več…

Oddajte povpraševanje TUKAJ ali na e-mail rezervacije@posvetu.si

Vse cene veljajo na osebo za primer, da potujeta dva potnika. Cene veljajo do razprodaje mest (po razprodaji najugodnejših mest pa se lahko cene dvignejo). Ker gre za super ponudbe s povpraševanji ne odlašajte!

Opis ponudbe:

Država: Grčija
Otok: Lefkas
Kraj: Nidri

Lega: 100 m od prodnate plaže, nekaj korakov od glavne promenade in 35 km od letališča.
Ponudba objekta: priljubljen objekt naših gostov sestavljajo studii in apartmaji; brezžični internet.
Apartma: klimatska naprava (plačilo), kopalnica z wc-jem, spalnica, dnevno bivalni prostor s kuhinjsko nišo in mini hladilnikom, sat-tv, brezžični internet, sef, balkon/terasa. Možno dodatno ležišče.
Šport: vodni športi na plaži.
Storitev: najem.

NAŠI NAMIGI
– priljubljen objekt naših gostov
– dobra lokacija v mestu in blizu plaže
– družinsko voden objekt

Povprečna ocena: 4/5
Spletna stran objekta: www.cosmos-lefkada.com

Pomembno: Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 15.11.2016.

Doplačilo na destinaciji:

 • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

–         0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*
–         1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*
–         3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*
–         4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).
OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Cena vključuje:

 • povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine,
 • 1 kos oddane prtljage do 20 kg in 1 kos ročne prtljage do 5 kg,
 • avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno,
 • 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt v standardnih dvoposteljnih sobah – glede na razporeditev hotelirja,
 • osnovno nezgodno zavarovanje, za primer nezgodnega dogodka nastalega med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec,
 • predstavnika agencije v Palmini informacijski poslovalnici na letališču
 • storitve Palminega predstavnika v izbranem kraju vašega letovanja.

Namigi za doživetja:

 • Samostan Panagia Faneromeni je najbolj pomemben verski center na otoku. Stoji na hribu nad glavnim mestom in ponuja neverjeten pogled na sever in v notranjost otoka.

 • Vas Agios Nikitas je obmorska vasica, ki se razprostira okoli umirjenega zaliva in ponuja odlične pogoje za ribolov. Je najbolj slikovito obalno mestece na Lefkasu z ozkimi, cvetočimi ulicami.

 • Lefkas je s celino povezan le z ozkim mostom, zato je odlično izhodišče za potepe v okolico. Tam se podajte v Meteore, dolino spektakularnih visečih samostanov.

Oddajte povpraševanje TUKAJ ali na e-mail rezervacije@posvetu.si

Leave a Reply

Your email address will not be published.