Edit: avtobusni prevoz je odpovedan, na voljo samostojni nakupi kart ter namestitve!

Pet let nazaj je slovenska košarkarska reprezentanca osvojila naslov Evropskega prvaka, sedaj pa so naši fantje odločeni, da gredo po tej poti. V Osmini finala se bo Slovenija pomerila z Belgijo, mi pa organiziramo paket z avtobusnim prevozom iz Ljubljane (edit: odpovedano zaradi premajhnega števila potnikov). Na voljo so tako še vstopnice ter namestitev. Za rezervacijo nam pišite na rezervacije@posvetu.siPravila nagradne igre si preberite na dnu članka.

POSAMIČNE KARTE ZA OSMINO FINALA SLOVENIJA – BELGIJA (in Turčija – Francija) SOBOTA 10.9.:

1. kategorija: 112€

2. kategorija: 102€

2. kategorija (s popustom): 84€*

2. kategorija družinski popust (4 karte 2+2): 84€*

3. kategorija: 82€

3. kategorija (s popustom): 68€*

3. kategorija družinski popust (4 karte): 68€*

Za rezervacijo nam pišite na rezervacije@posvetu.si

*

HOTEL:

Po ugodnih cenah vam lahko uredimo namestitev v bližini dvorane – hotel 3*

Za rezervacijo nam pišite na rezervacije@posvetu.si

NAGRADNA IGRA:

Za sodelovanje v nagradni igri všečkajte tole objavo na Facebook strani Po svetu. Nagradna igra traja do petka 9.9. do 12. ure, ko bomo izžrebali srečnega nagrajenca / nagrajenko, ki bo prejel/a nagrado – paket za 1 osebo po osnovnem programu. Možna so doplačila, ki so zapisana zgoraj v članku. V primeru, da paket zaradi premajhenga števila prijav ne bo izpeljan, nagrajenec dobi darilni bon agencije Po svetu v višini 50€. Nagradno igro organizira Turistična agencija Po svetu.

Edit: program ni bil izpeljan zaradi premajhnega števila prijav. Srečna izžrebanka pa je Lara Umek, ki nas lahko kontaktira na rezervacije@posvetu.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published.