Super cene za dopustovanje na grških otokih!

Iz Ljubljane boste z direktnimi čarterskimi leti lahko poleteli na številne sanjske destinacije! Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Spodaj vam predstavljamo ponudbe dveh slovenskih organizatorjev potovanj na Kefalonijo (od 31. maja naprej). Kefalonija je največji Jonski otok in se nahaja na zahodnem delu Grčije. Otok ima bogato floro in favno, s kar nekaj redkimi in endemičnimi vrstami. Nujna točka za dnevni izlet je tudi jama Melissani, ki je zalita z vodo – ta naj bi bila tako čista, da plavajoči čolni v njej izgledajo kot da lebdijo.

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Kdaj: odhodi od 31.5.2021 – 27.9.2021

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (samo nočitev, nočitev z zajtrkom, polpenzionm, polni penzion, All Inclusive). Možne so tudi počitnice za 14 dni.

KEFALONIJA:

(cena na osebo za 7 dni* – ob odhodu dveh oseb / različni tipi prehrane)

Za več informacij o hotelih kliknite na “Prikaži ponudno” (stran 1, 2 ali 3), nato pa na “Opis ponudbe”. Za vprašanja in rezervacijo nam pišete na rezervacije@posvetu.si ali oddate povpraševanje. Informativno rezervacijo lahko napravite TUKAJ.

Stran 1:

Stran 2:

Stran 3:

*zapisane cene se lahko spremenijo. Cene so različne glede na termin potovanja (prikazane so najnižje cene).

Za več informacij o hotelih kliknite na “Prikaži ponudno” (stran 1, 2 ali 3), nato pa na “Opis ponudbe”. Za vprašanja in rezervacijo nam pišete na rezervacije@posvetu.si ali oddate povpraševanje. Informativno rezervacijo lahko napravite TUKAJ.

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

–         0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*
–         1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*
–         3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*
–         4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).
OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Vsa ponudba:

Super paketna ponudba za leto 2021 v Grčijo, Turčijo, Egipt, Tunizijo, …

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa

Informativno rezervacijo lahko opravite TUKAJ. Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published.