Super cene za dopustovanje na grških otokih z Brnika! Let + 7 nočitev z zajtrkom že za 559€!

Iz Ljubljane boste s čarterskimi leti lahko poleteli na številne sanjske destinacije! Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.siSpodaj vam predstavljamo ponudbe slovenskih organizatorjev potovanj na Kefalonijo s paketi že od 559€ naprej (7 nočitev z zajtrkom, čarter s prtljago z Brnika, prevoz do namestitve in nazaj; še ugodneje je v kolikor bi vzeli paket brez zajtrka). Celotna paketna ponudba za sezono 2024 je na voljo TUKAJ. Kefalonija je največji Jonski otok in se nahaja na zahodnem delu Grčije. Otok ima bogato floro in favno, s kar nekaj redkimi in endemičnimi vrstami. Nujna točka za dnevni izlet je tudi jama Melissani, ki je zalita z vodo – ta naj bi bila tako čista, da plavajoči čolni v njej izgledajo kot da lebdijo.

Evropsko turistično zavarovanje (zdravstveno / riziko odpovedi)

Kdaj: do 8.10.2024

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V paketni ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago, prevoz iz letališča do hotela in nazaj. na destinacijah bo prisoten tudi predstavnik iz Slovenije. V osnovni ceni je vključenih 7 nočitev z različnimi tipi prehrane (samo nočitev, nočitev z zajtrkom, polpenzionom, polni penzion, All Inclusive). Možne so tudi počitnice za 14 dni.

KEFALONIJA:

Cene paketov na osebo za najugodnejši termin*:

(cena na osebo za 7 dni – ob odhodu dveh oseb / različni tipi prehrane; OV = samo nočitev, UF = nočitev z zajtrkom, HP = polpenzion, VP = polni penzion, AI = All Inclusive):

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Povprašajte nas o namestitvah in podali vam bomo več informacij.

Primer gibanja cen za eno izmed najugodnejših namestitev*:

Najugodnejši termini so z odhodi v juniju ter deloma v septembru.

Doplačilo na destinaciji:

  • Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

–         0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*
–         1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*
–         3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*
–         4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).
OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Druga morebitna doplačila / info:

Pri nekaterih organizatorjih je možno še doplačilo goriva (oziroma ni še vključeno v to ceno): Glede na trenutno situacijo izjemnega dviga cen goriva bo morda ob končnem plačilu aranžmaja potrebno obračunati tudi doplačilo za gorivo, ki bo odvisno od višine cene goriva v času obvestila potniku o višini doplačila. Navedeno doplačilo je sestavni del aranžmaja, o njem so potniki obveščeni najkasneje 20 dni pred pričetkom aranžmaja. Opomba: trenutno v sezoni 2023 tega doplačila še ni bilo.

Nekatere ponudbe so morda na povpraševanje, kar pomeni, da moramo pred potrditvijo rezervacijo razpoložljivost še preveriti pri organizatorjih oziroma hotelirjih.

Vsa ponudba:

Karte za tekme lige NBA – za Brooklyn le še danes, 8.1.2024!

Evropsko turistično zavarovanje:

Varno na poti: riziko odpovedi in zdravstveno zavarovanje

Leave a Reply

Your email address will not be published.