V juliju in Avgustu se lahko po Evropi in Sloveniji odpravite tudi z organiziranimi eno ali večdnevnimi izleti z avtobusom. Odkrijte lepote sosednjih držav in Slovenije tudi na malce drugačen način!

Organizirani so izleti v po super cenah! Npr.   vrt v Salzburgu za 29€ ali na Dunaju za 45€, Salzburg in rudnik soli za 29€ (glej AVSTRIJA), Benetke za 33€ ali recimo Gardaland za 63€ (glej ITALIJA). Za 34€ se lahko odpravite na Blatno jezero ali v Budimpešto za 43€ (glej MADŽARSKA), Na Brione in Pulo za 59€ (glej HRVAŠKA), Švico pa lahko obiščete že za 117€ (glej ŠVICA). Zapisane cene veljajo ob odhodu dveh oseb, za enodnevne izlete pa so povečini enake cene tudi za odhod ene osebe (št. oseb lahko spremeniš s klikom na okence na desni zgornji strani – SPREMENI. Tu lahko spremeniš tudi državo katero bi obiskal npr. Češka, Slovaška, Poljska itd.)

Za rezervacijo vašega izleta ali za poizvedovanje aktualnih cen nam pošljite povpraševanje TUKAJ ali na rezervacije@posvetu.si.

Vsi izleti v Sloveniji so vam na voljo TUKAJ (nekatere povezave morda še niso aktualne, termine in program izleta preveriš s klikom na izbrano ponudbo)

Poglejmo si nekaj primerov enodnevnih izletov:

(termine in program izleta preveriš s klikom na izbrano ponudbo)

Salzburg in solni rudik – 29€

 
Dunaj in živalski vrt – 45€


Benetke in beneška laguna – 52€


Vsi izleti v Avstrijo so vam na voljo TUKAJ (nekatere povezave morda še niso aktualne, termine preveriš s klikom na izbrano ponudbo)


Opozorilo: Orlovo gnezdo je zaprto do maja 2021.

Vsi izleti v Italijo so vam na voljo TUKAJ (nekatere povezave morda še niso aktualne, termine preveriš s klikom na izbrano ponudbo)

Vsi izleti na Madžarsko so vam na voljo TUKAJ (nekatere povezave morda še niso aktualne, termine preveriš s klikom na izbrano ponudbo)

Vsi izleti na Hrvaško so vam na voljo TUKAJ (nekatere povezave morda še niso aktualne, termine preveriš s klikom na izbrano ponudbo)

Vsi izleti v Švico so vam na voljo TUKAJ (nekatere povezave morda še niso aktualne, termine preveriš s klikom na izbrano ponudbo)

Vsi izleti v Sloveniji so vam na voljo TUKAJ (nekatere povezave morda še niso aktualne, termine preveriš s klikom na izbrano ponudbo)

Za rezervacijo vašega izleta ali za poizvedovanje aktualnih cen nam pošljite povpraševanje TUKAJ ali na rezervacije@posvetu.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published.