Odlične cene All Inclusive hotelov s 5* v Hurgadi in Sharm El-Sheikhu!

V Egipt lahko odletite že za 199 evrov! Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Super ugodno samostojno HOTELSKO PONUDBO lahko preverite TUKAJ. Na voljo vam je tudi PAKETNA PONUDBA s čarterskimi leti iz Ljubljane ali Gradca (+ prevoz do izbrane namestitve). Ponudba je na voljo TUKAJ. Lahko vam uredimo tudi zavarovanje rizika odpovedi, najem avtomobila ter Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Kdaj: različni termini

Prevoznik: Pegasus, Air Cairo, Turkish Airlines

Prtljaga: odvisno od letalske družbe (več spodaj)

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno Check-In prtljago ter Dunaja z vključeno ročno prtljago (možno doplačilo za Check-In prtljago) in Beograda (direktni let, vključena je Check-In prtljaga). Možne so počitnice za 7, 9, 14, … dni. Odvisno od datumov. Za vstop v Egipt je trenutno potreben PCR test, ki ne sme biti starejši od 72 ur.

EGIPT – PRIMERI POVRATNIH LETALSKIH KART*:

Dunaj – Hurgada (februar) – od 262€ (en prestop, z ročno prtljago 55x40x20 cm, s Check-In prtljago do 20kg doplačilo 50€, možno doplačilo za razne dodatke: sedeži skupaj, sendvič, zabava)

Beograd – Hurgada (februar) – od 269€ (direktni let, s Check-In prtljago do 23kg in ročno prtljago do 7kg, možno doplačilo za razne dodatke: obrok, športna oprema)

Ljubljana – Hurgada (februar) – od 423€ (en prestop, s Check-In prtljago do 30kg in ročno prtljago do 8kg, možno doplačilo za fleksibilno karto)

Ljubljana – Sharm El-Sheikh (februar) – od 399€ (en prestop, s Check-In prtljago do 30kg in ročno prtljago do 8kg, možno doplačilo za fleksibilno karto)

*cena je na osebo in velja v trenutku objave članka. Zapisane cene se lahko dvignejo ob razprodaji najcenejših sedežev. Na voljo so številni termini v februarju, marcu, … Za točno ceno vašega termina nas povprašajte na rezervacije@posvetu.siZgornja ponudba letalskih kart ne spada v t.i. paketno ponudbo, ampak spada pod samostojno storitev nakupa povratne letalske karte z minimalnim stroškov agencije na storitev.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Super ugodno samostojno HOTELSKO PONUDBO lahko preverite TUKAJ. Na voljo vam je tudi PAKETNA PONUDBA s čarterskimi leti iz Ljubljane ali Gradca (+ prevoz do izbrane namestitve). Ponudba je na voljo TUKAJ. Lahko vam uredimo tudi zavarovanje rizika odpovedi, najem avtomobila ter Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa. Leti so trenutno mogoči le ob upoštevanju vseh ukrepov glede Covid-19 ter dovoljenji za prehajanje občin /regij.

Hotelska ponudba:

All Inclusive hoteli s petimi zvezdicami v Hurgadi in Sharm El-Sheikhu že od 165€ dalje!

Paketna ponudba:

All Inclusive Egipt brez akontacije in možnostjo brezplačne odpovedi!

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

Leave a Reply

Your email address will not be published.