Italija (posebej južni del) je varna država in v avgustu ob povratku seveda ne bo potrebno oditi v karanteno! Mapa za Evropo in celotni svet je na voljo >>>TUKAJ<<<

Izkoristite super Last Minute ponudbo za počitnice na Siciliji v tej kombinirani ponudbi leta z Dunaja, 7 nočitev z zajtrkom.. Možne so tudi druge kombinacije, drugi datumi in različne namestitve ter možnosti prehranjevanja (samo nočitve, nočitve z zajtrkom, polpenzioni itd.). Povpraševanje nam pošljite na mail rezervacije@posvetu.si. Tu ne gre za klasično paketno ponudbo, temveč za kombinirano ponudbo leta + namestitve z zajtrkom in so na voljo po še bolj ugodnih cenah, kot klasične paketne ponudbe! Pohitite, kajti ponudba velja samo za kratek čas! Lahko vam uredimo tudi zdravstveno zavarovanje ter zavarovanje v primeru odpovedi.

Predstavljamo vam naslednjo Last Minute ponudbo:

(za ostale termine ter druge spremembe nam pišite na mail rezervacije@posvetu.si.)

Dunaj – Catania (21.8. – 28.7.) – 7 nočitev z zajtrkom

(petek – petek) (let 21.8.2020 ob 6.15, povratni let 28.7.2020 ob 9.10)

let z Dunaja + 7 nočitev z zajtrkom v izbrani nastanitvi v Catanii (in/ali okolici)

Primera namestitve:

Picone Bed Breakfast*** (Booking 8,7)

Cena na osebo 369€

Garden Hotel Catania**** (Booking 8,0)

Cena na osebo 369€

Druge namestitve (Odvisno od hotela)

Cene veljajo ob odhodu dveh oseb. V ceno je vključena povratna letalska karta iz Dunaja ter 7 nočitev z zajtrkom. V ceno niso vključeni vodenje po Siciliji prevoz iz letališča do hotela ter ostale dodatne storitve. Lahko vam uredimo najem avtomobila, turistično zavarovanje, zavarovanje rizika odpovedi itd.

Možne so tudi druge kombinacije ter drugi termini po ugodnih cenah! Tu ne gre za klasično paketno ponudbo, temveč za kombinirano ponudbo leta + namestitve z zajtrkom. Povpraševanje nam pošljite na mail rezervacije@posvetu.si. Lahko vam uredimo tudi zdravstveno zavarovanje ter zavarovanje v primeru odpovedi.

Cene za svoj željeni Last Minute paket, kjerkoli na Siciliji od 457 evrov naprej, z letom iz bližnjih letališč, si lahko preverite tudi na našem iskalniku >>>TUKAJ<<<

Več ponudb… (klikni na stran 2, 3, …)

Povpraševanje nam pošljite na mail rezervacije@posvetu.si.

Bi morda raje odšel na Samos ali druge grške otoke? Pohiti in pošlji povpraševanje na rezervacije@posvetu.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published.