Italija (posebej južni del) je varna država in v juliju ob povratku seveda ne bo potrebno oditi v karanteno! Mapa za Evropo in celotni svet je na voljo >>>TUKAJ<<<

Izkoristite super Last Minute ponudbo za počitnice na Siciliji v tej kombinirani ponudbi leta z Dunaja, 7 nočitev z zajtrkom (in najemom avtomobila) za dve ali štiri osebe. Možne so tudi druge kombinacije, drugi datumi in različne namestitve ter možnosti prehranjevanja (samo nočitve, nočitve z zajtrkom, polpenzioni itd.). Povpraševanje nam pošljite na mail rezervacije@posvetu.si. Tu ne gre za klasično paketno ponudbo, temveč za kombinirano ponudbo leta + namestitve (z zajtrkom, polpenzionom, polnim penzionom) in so na voljo po še bolj ugodnih cenah, kot klasične paketne ponudbe! Za Sicilijo smo pripravili tudi ponudbo z najemom avtomobila. Pohitite, kajti ponudba velja samo za kratek čas! Lahko vam uredimo tudi zdravstveno zavarovanje ter zavarovanje v primeru odpovedi.

Predstavljamo vam naslednje Last Minute ponudbe:

(za ostale termine ter druge spremembe nam pišite na mail rezervacije@posvetu.si.)

A) Dunaj – Catania (17.7. – 24.7.) – 7 nočitev z zajtrkom

(sobota – sobota) (let 17.7.2020 ob 6.15, povratni let 24.7.2020 ob 9.10)

let z Dunaja + 7 nočitev z zajtrkom v izbrani nastanitvi v Catanii (in/ali okolici)

od 299€/osebo (ob odhodu štirih oseb, odvisno od nastanitve)
od 339€/osebo (ob odhodu dveh oseb, odvisno od nastanitve)

B) Dunaj – Catania (17.7. – 24.7.) – 7 nočitev z zajtrkom + najem avtomobila

(sobota – sobota) (let 17.7.2020 ob 6.15, povratni let 24.7.2020 ob 9.10)

let z Dunaja + 7 nočitev z zajtrkom v izbrani nastanitvi v Catanii in Palermu (možnost prilagoditve s spanjem tudi drugje)

od 399€/osebo (ob odhodu štirih oseb, odvisno od nastanitve in izbire avtomobila)
od 539€/osebo (ob odhodu dveh oseb, odvisno od nastanitve in izbire avtomobila)

Cene veljajo ob odhodu dveh (štirih) oseb. V ceno je vključena povratna letalska karta iz Dunaja ter 7 nočitev z zajtrkom, v ponudbi B pa še najem avtomobila. V ceno niso vključeni vodenje po Siciliji prevoz iz letališča do hotela ter ostale dodatne storitve. Lahko vam uredimo turistično zavarovanje, zavarovanje rizika odpovedi itd.

Možne so tudi druge kombinacije ter drugi termini po ugodnih cenah! Tu ne gre za klasično paketno ponudbo, temveč za kombinirano ponudbo leta + namestitve (v ponudbi B še avtomobila) in so na voljo po še bolj ugodnih cenah, kot klasične paketne ponudbe! Povpraševanje nam pošljite na mail rezervacije@posvetu.si. Lahko vam uredimo tudi zdravstveno zavarovanje ter zavarovanje v primeru odpovedi.

Cene za svoj željeni Last Minute paket, kjerkoli na Siciliji od 541 evrov naprej, z letom iz bližnjih letališč, si lahko preverite tudi na našem iskalniku >>>TUKAJ<<<

Več ponudb… (klikni na stran 2, 3, …)

Povpraševanje nam pošljite na mail rezervacije@posvetu.si.

Bi morda raje odšel na romantični Santorini ali rajski Zakintos? Si morda za počitnice na Rodosu ali pa bi iz Salzburga odšel na Ciper v super Last Minute ponudbi? Pohiti in pošlji povpraševanje na rezervacije@posvetu.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published.