Letos je pravi čas za obisk Grčije, katere ne bodo preplavile trume turistov! Romantični Santorini lahko z Dunaja v tej super ponudbi obiščete že za 429 evrov. In to kar za celih 11 dni v odlično ocenjenem hotelu!

Grčija je varna država in v juliju ob povratku seveda ne bo potrebno oditi v karanteno. Mapa za Evropo in celotni svet je na voljo >>>TUKAJ<<<

Bi morda raje odšel na rajski Zakintos? Potem pohiti in klikni >>>TUKAJ<<<

Cena velja ob odhodu dveh oseb. Možne so tudi druge kombinacije ter drugi termini po ugodnih cenah! Tu ne gre za klasično paketno ponudbo, temveč za kombinirano ponudbo leta + namestitve in so na voljo po še bolj ugodnih cenah, kot klasične paketne ponudbe! Povpraševanje nam pošljite na mail rezervacije@posvetu.si. Lahko vam uredimo tudi zdravstveno zavarovanje ter zavarovanje v primeru odpovedi.

Dunaj – Santorini (28.7. – 8.8.) – 11 nočitev

(torek – sobota) (let 28.7.2020 ob 17.00, povratni let 8.8.2020 ob 21.10)

Let z Dunaja + 11 nočitev v hotelu Lucia Villas**(7.5/10) – cena na osebo: 429€

Let z Dunaja + 11 nočitev v Kafouros Hotel*** (8,5/10) – cena na osebo: 529€

Cena velja ob odhodu dveh oseb. V ceno je vključena povratna letalska karta z Dunaja ter 11 nočitev. V ceno niso vključeni vodenje po Santoriniju, prevoz iz letališča do hotela ter ostale dodatne storitve. Lahko vam uredimo najem avtomobila, turistično zavarovanje, zavarovanje rizika odpovedi itd.

Cene za svoj željeni Last Minute paket, kjerkoli v Grčiji že od 399 evrov naprej, z letom iz Ljubljane, si lahko preverite tudi na našem iskalniku >>>TUKAJ<<<


Več destinacij…

Povpraševanje nam pošljite na mail rezervacije@posvetu.si.

Bi morda raje odšel na rajski Zakintos? Potem pohiti in klikni >>>TUKAJ<<<

Leave a Reply

Your email address will not be published.