Iz Ljubljane boste z direktnimi leti od maja do oktobra lahko uživali v sanjskih počitnicah v Turčiji!

V turistično središče Turčije lahko odpotujete že od 195 evrov naprej z vključeno prtljago do 20 kilogramov! Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si. Super ugodno samostojno HOTELSKO PONUDBO lahko preverite TUKAJ. Na voljo vam je tudi PAKETNA PONUDBA s čarterskimi leti iz Ljubljane (+ prevoz do izbrane namestitve). Ponudba je na voljo TUKAJ. Lahko vam uredimo tudi zavarovanje rizika odpovedi, najem avtomobila ter Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa.


Antalya je mesto v Turčiji in upravno središče province z istim imenom. Leži na jugozahodni obali Anatolije južno od gorovja Taurus. Z več kot milijon prebivalci je osmo največje mesto v Turčiji in največje ob sredozemski obali ter je največje turistično središče na turški rivieri. Mesto ima dolgo zgodovino. Razširilo in razcvetelo se je v rimskem obdobju, v katerem je dobilo več spomenikov, med njimi Hadrijanova vrata (leta 130). Večkrat je zamenjalo svoje oblastnike. Za Rimljani so prišli Bizantinci, za njimi leta 1207 Seldžuki in za njimi leta 1391 Osmanski Turki, ki so prinesli petsto let relativnega miru in stabilnosti. Mesto je po prvi svetovni vojni prišlo pod suverenost Kraljevine Italije, vendar ga je kmalu zatem v vojni za neodvisnost osvojila Turčija.

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si.

Kdaj: Od 10.5.2021 – 8.10.2021 (dvakrat tedensko ob ponedeljkih in petkih)

Prevoznik: Sun Express

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

Trajanje akcije: do razprodaje prostih mest

Info: V ponudbi je vključena povratna letalska karta iz Ljubljane z vključeno prtljago. Možne so tudi počitnice za 14 dni.

ANTALYA – PRIMERI POVRATNIH LETALSKIH KART*:

Ljubljana – Antalya (21.5.2021 – 28.5.2021) – 195€

Ljubljana – Antalya (3.9.2021 – 10.9.2021) – 195€

Ljubljana – Antalya (1.10.2021 – 8.10.2021) – 195€

*cena je na osebo in velja v trenutku objave članka. Zapisane cene se lahko dvignejo ob razprodaji najcenejših sedežev. Na voljo so še drugi termini med 10.5.2021 in 8.10.2021. Za ceno nas povprašajte na rezervacije@posvetu.siZgornja ponudba letalskih kart ne spada v t.i. paketno ponudbo, ampak spada pod samostojno storitev nakupa povratne letalske karte z minimalnim stroškov agencije na storitev. Otroci do dopolnjenega 2. leta starosti potujejo brezplačno (na skupnem sedežu). V kolikor dopolni starost dve leti na počitnicah, se računa samo enosmerna vozovnica.

Super ugodno samostojno HOTELSKO PONUDBO lahko preverite TUKAJ. Na voljo vam je tudi PAKETNA PONUDBA s čarterskimi leti iz Ljubljane (+ prevoz do izbrane namestitve). Ponudba je na voljo TUKAJ. Lahko vam uredimo tudi zavarovanje rizika odpovedi, najem avtomobila ter Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa.

Hotelska ponudba:

Povratni leti z Brnika v Turčijo (Antalya) že za 195€ z vključeno prtljago!

Paketna ponudba:

All Inclusive Antalya 5* že od 539€ z Brnika

Evropsko turistično zavarovanje v času koronavirusa:

Lahko nam pošljete povpraševanje ali pa nam pišete na rezervacije@posvetu.si

Leave a Reply

Your email address will not be published.